HomeTelevisieLLDL deelneemster Sarah breekt haar enkel en Wesley lacht haar gewoon keihard...

LLDL deelneemster Sarah breekt haar enkel en Wesley lacht haar gewoon keihard uit

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde dan wil je natuurlijk erg graag vallen voor je date. Daarmee bedoelen we vallen figuurlijk want als je letterlijk valt, sta je behoorlijk voor paal. Sarah viel ook voor haar date, maar letterlijk. Het leverde haar een pijnlijke enkel op en Wesley stond haar gewoon keihard uit te lachen.

Voor iemand vallen

Voor iemand vallen betekent dat je verliefd wordt. Het idee is waarschijnlijk dat verliefdheid je plotseling en onverwachts overkomt, net als wanneer je valt. Waar de uitdrukking precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Het zal er wel mee te maken hebben dat wanneer je “valt”, je de situatie niet meer onder controle hebt en dat verliefd worden ook zo kan aanvoelen.

Soms gebeurt het wel eens dat iemand letterlijk valt. In dat geval hebben ze hun motoriek gewoon even niet meer onder controle. Bij Sarah gebeurde dat laatste. Ze wilde tijdens een potje voetballen de bal nonchalant terug hakken maar ging per ongeluk op de bal staan. Hierbij zwikte haar enkel flink om.

Keihard lachen

Wesley ziet het gebeuren en schiet keihard in de lach. Sarah daarentegen schrikt eigenlijk wel en blijft zitten. Bij het neerkomen breekt ze namelijk zowat haar enkel. Ze geeft aan dat het wel zeer doet en daar lijkt Wesley gelukkig wat serieuzer mee om te gaan. Wie uiteindelijk het kusje heeft gehad, is niet duidelijk.

Meer van dit