HomeSportKleine NAC-Supporter had de mooiste avond van zijn leven

Kleine NAC-Supporter had de mooiste avond van zijn leven

Een kleine NAC-supporter had vrijdagavond de mooiste avond van zijn leven. Hij mocht in de rust wat strafschoppen nemen, en wist er één te scoren. Hij viert de goal vervolgens alsof hij de winnende in de Champions League gemaakt heeft. Het NAC-publiek gaat er sportief in mee, waardoor de avond van dit ventje niet meer stuk kon.

Kinderen op het veld

Iedere week mogen er kinderen aan de hand mee het veld op bij voetbalwedstrijden. Op de amateurclub is dit één pupil van de week maar in het betaald voetbal loopt er met elke speler een pupil mee. Vaak zijn het kinderen die een soort prijsvraag gewonnen hebben maar het komt ook wel eens voor dat er kinderen met een ziekte of andere kwestie meelopen.

In dit geval zien we hoe een jochie zijn droom mag verwezenlijken. Scoren in een vol stadion net zoals zijn grote held Cristiano Ronaldo. Hij neemt een aanloop en knalt de bal achter de keeper. Het NAC-publiek vindt het prachtig en speelt het spelletje mee, onder luid gejuich rent het kereltje naar de hoek van het veld om de iconische Ronaldo celebration te doen. Het stadion begrijpt de boodschap en geeft het ventje de mooiste avond van zijn leven.

Meer van dit: