HomeHumorTerug naar toen: Nicolette, Yolanthe en co douchen met een voetbalelftal

Terug naar toen: Nicolette, Yolanthe en co douchen met een voetbalelftal

In onze rubriek Terug naar toen kijken we naar heerlijke fragmenten die ooit op tv kwamen. Nu is het tijd om aandacht te besteden aan dit opmerkelijke filmpje van Crazy88 dat van maart tot mei 2008 op BNN te zien was. Hoewel het programma maar kort op tv was, heeft het wel een aantal heerlijke fragmenten in onze mediageschiedenis gebracht.

Crazy88

Volgers van onze rubriek weten dat Crazy88 misschien wel één van de mafste programma’s op tv was. In een tijd dat je zo gek mogelijk moest doen om aandacht te krijgen, zijn het de presentatrices en presentatoren die best wel ver gaan om te winnen val elkaar. Om te winnen moesten ze verschillende controversiële dingen doen zoals bijvoorbeeld met elkaar zoenen of in je ondergoed belletje lellen.

In deze opdracht was het de bedoeling om met een compleet voetbalelftal te douchen. Wanneer de dames een random team aanspreken, mogen ze natuurlijk mee douchen. In de haast blijkt alleen dat het elftal niet perse zeker weten oud genoeg is om dit mee te doen. De jongens vermaken zich dan ook uitstekend onder de douche met de presentatrices. Het fragment werd destijds met gemengde gevoelens ontvangen. Mensen vroegen zich vooral af hoe ‘leuk’ het was geweest als het mannen met twijfelachtige dames waren geweest.

Het fragment

Controversieel of niet, genieten doen we wel. De blikken op de gezichten van de jongens zijn letterlijk goud waard. Ze duiken dan ook graag met zijn allen onder de douche. Je kunt het fragment hier onder bekijken.

Meer van dit: