HomeWTF?!Dame volgt uitvaart via livestream vanuit de douche, maar vergeet dat haar...

Dame volgt uitvaart via livestream vanuit de douche, maar vergeet dat haar camera nog aanstaat

Als je in een ander land woont, is het niet altijd mogelijk om een begrafenis van een dierbare bij te wonen. Erg verdrietig natuurlijk, maar gelukkig kun je tegenwoordig alsnog een uitvaart bijwonen via Zoom. Je kan in dit geval de hele dienst meekijken met een videoverbinding. Niet alleen jij kan de dienst bekijken, maar ook de andere deelnemers van de meeting kunnen jou zien. 

Vrouw vergeet webcam

Helaas gaat het ook nogal eens mis met de zoom meetings. Dit gebeurde onlangs ook bij een vrouw uit London, die niet snel meer Zoom zal gebruiken. Iedereen in de zoom meeting heeft naar namelijk naakt onder de douche zien staan.

De dame verloor een dierbaar persoon in haar leven. De persoon was een vader van drie kinderen en was al een lange tijd flink ziek. Uiteindelijk verloor hij de strijd tegen de ziekte en overleed hij. De Londense dame kon helaas niet bij de uitvaart zijn, waardoor een Zoom meeting onvermijdelijk was.

“Even snel douchen”

De dame besloot nog even snel onder de douche te springen voordat de dienst begon. Iedereen zat al klaar voor de dienst en kon de dame dus ook zien. Naakt stond ze zichzelf te wassen onder de douche, terwijl iedereen mee kon kijken. Zelf had ze het niet door, waardoor ze echt minutenlang naakt op beeld te zien was.

Een andere deelnemer van de zoom meeting besloot het tafereel te filmen en online te pleuren. Beetje lullig voor de dame natuurlijk, want nu staat ze dubbel te kijken op het internet. De beelden zijn een tikkie gewaagd en zijn daarom te vinden via deze link, of je kunt even op de afbeelding hieronder tikken.

Side view woman taking shower

Meer van dit: