HomeWTF?!Iemand heeft een natuurfilm aangezet op de schermen van het station in...

Iemand heeft een natuurfilm aangezet op de schermen van het station in Arnhem

Reizigers die afgelopen woensdagavond aanwezig waren op het busstation in Arnhem, hadden de tijd van hun leven. Het meestal oersaaie busstation werd namelijk voorzien van een spannende film. Deze film was natuurlijk niet bestemd voor de ogen van minderjarige en daarom is de gemeente enorm boos. Ze twijfelen zelfs om aangifte te doen! 

Wippend stel op scherm

Op het centraal station in Arnhem veranderde de blauwe schermen ineens een ware 18 plus bioscoop. Op de schermen kun je normaal gesproken enkel de vertrektijden van bushaltes E t/m G bekijken, maar dat was woensdagavond anders. Op de schermen werd namelijk uit het niets een wippend stel afgespeeld.

Het gebeurde allemaal rond 20.45 op het station. Op de schermen konden de reizigers de twee onderlichamen van een naakte man en vrouw bekijken, die keihard lagen te wippen. Ondanks dat er veel reizigers waren die er de fun wel van inzagen, waren er ook mensen een stuk minder blij met wat ze zagen.

Gemeente komt direct in actie

De gemeente vond het allemaal iets minder grappig. “Enkele minuten werd grafisch beeld afgespeeld op één van de borden op Arnhem Centraal”, vertelt de gemeente Arnhem bevestigend. De gemeente kwam bij het zien van de beelden direct in actie.

De borden werden al snel afgeplakt met tape, waardoor de reizigers niet meer blootgesteld werden aan deze ‘vieze’ beelden.

“Gelukkig waren de beelden al snel niet meer zichtbaar. Een gespecialiseerd team heeft de video er zo snel mogelijk af gehaald. Voor nu is het opgelost”, aldus gemeente Arnhem.

Hackers

De gemeente denkt dat het mogelijk om een hack kan gaan. Als ze erachter komen dat het een hack is, dan gaan ze sowieso aangifte doen. Een gespecialiseerd team is momenteel bezig met een groots onderzoek. “We nemen dit heel serieus, de beelden hebben namelijk schade kunnen berokkenen op onze reizigers”. Beetje overdreven, voor je het weet krijgen de reizigers nog slachtofferhulp.

Hieronder hebben we de gecensureerde beelden voor je staan, maar we hebben natuurlijk ook gewoon de originele video. Om de blootbeelden te zien moet je even op dit linkje klikken, want die video kunnen we niet op onze site delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Omroep Gelderland (@omroepgld)

Meer van dit: