HomeWTF?!Gast van programma 'Op1' valt en ligt bloedend op de grond: Presentatrice...

Gast van programma ‘Op1’ valt en ligt bloedend op de grond: Presentatrice doet live-verslag

Een opmerkelijk fragment van het programma Op1 gaat vandaag viraal. Gister gebeurde er tijdens de uitzending namelijk een klein ongelukje met een gast van het programma. Die kwam hard ten val en bleef op de grond liggen. Omdat het live was, kon Nederland vervolgens zien hoe daar mee omgegaan werd.

Even geduld

Live uitzendingen zijn al zo oud als dat de tv zelf is. in 1927 konden onze opa’s en oma’s voor het eerst naar een live uitzending kijken. Bij een live uitzending zijn er altijd dingen die mis kunnen gaan. Daarom is het ook zo spannend voor de presentatoren om iets live te doen. Maar het kan ook erg vermakelijk zijn want ze kunnen niks verbergen.

Als er vroeger iets mis ging tijdens een live uitzending dan schoot het beeld vrijwel direct op ‘Even geduld aub’. Een mooi voorbeeld daarvan kun je vinden op YouTube als je zoekt naar die malloot die toen een live uitzending van de NOS overviel. Tegenwoordig gaan ze daar anders mee om.

Op1

Bij Op1 doen ze gewoon live verslag van wat er aan de hand is. Presentatrice Margje Fikse zegt: Ondertussen is er hier wat consternatie in de studio, want een van de gasten is gevallen. Ik weet even niet hoe wij dat nu gaan oplossen. Ze wordt op dit moment overeind geholpen. Ze is aan het bloeden en het gaat niet goed.” Om vervolgens gewoon verder te gaan met haar programma.

Kijkers zijn ontzettend verbaasd over wat er gebeurd. Hoewel ze niet precies weten hoe erg mevrouw er aan toe was, hebben ze er een duidelijke mening over. Ze had moeten gaan helpen en het programma had even offline gemoeten. Wat zeggen jullie? De innerlijke ramptoerist in me had stiekem juist best wat meer beeld willen zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RoddelPraat (@roddelpraat)

Meer van dit: