HomeHumorDeelneemster LLDL vraagt of 'ie het lekker vind: "Nouuuu.."

Deelneemster LLDL vraagt of ‘ie het lekker vind: “Nouuuu..”

Het was weer heerlijk raak in een Lang Leve de Liefde aflevering deze week. Een gematched stel zit in de jacuzzi maar lijkt niet helemaal op dezelfde golflengte te zitten. De deelneemster neemt het heft in eigen hand maar lijkt niet helemaal te zien hoe haar match in het hele verhaal zit. 

LLDL en de Hottub

De meest prachtige fragmenten van het programma komen uit de hottub. Het is blijkbaar toch een plek waar iemand wat losser komt óf juist bedankt dat die helemaal geen trek heeft in zijn of haar match. Het was sowieso een week waarin flink werd geflikflooid. Eerder deze week zagen we de billenman en ook het koppeltje dat later op zoek ging naar wat rubbertjes had het erg naar hun zin in de hottub.

Dit keer zien we de deelneemster die denkt te weten hoe haar match in de hele situatie staat. Ze verteld hem eerst wat hij denkt, om daarna het voortouw te nemen. Dat doet ze terwijl de man eigenlijk al aangeeft dat ‘ie iemand zoekt om intiem mee te zijn. De vrouw nam dit echter niet helemaal op de juiste manier op en geeft de man wat kusjes. Vind je wel lekker hè? “Nouuu…..” zegt ‘ie hahaha. Mooie boel weer. Zie het fragment hier onder maar kijk wel uit voor plaatsvervangende schaamte

Bron: SGXL

Meer van dit: