HomeWTF?!Anja wil wereldrecord '100.000 verschillende bedpartners' verbreken en zoekt daarvoor nog mannen

Anja wil wereldrecord ‘100.000 verschillende bedpartners’ verbreken en zoekt daarvoor nog mannen

Er zijn zo’n 50.000 verschillende wereldrecords maar de meeste zijn niet heel erg interessant. In het officiële boek van Guinness World records staan maar zo’n 800 records. Één van die records is het aantal verschillende bedpartners en de Poolse Anja wil dat record graag verbeteren.

Verschillende bedpartners

Het verschillende aantal bedpartners zit voor mannen op 6,4 en voor vrouwen op 7. Dat verschil zou wel eens kunnen komen door Anja Lisewska, die een recordpoging aan het doen is. Anja komt uit Polen en is 28 jaar, maar begon al met de poging toen ze nog 21 was.

Momenteel zit ze op 1700 mannen dus het duurt nog wel een tijdje voordat ze klaar is met haar record. Omdat er best wel wat spelregels aan zitten, duurt het lang om de lijst af te werken. Zo moet ze bijvoorbeeld minimaal 20 minuten aan de bak per bedpartner. Omdat het allemaal lang gaat duren, zoekt ze nu alvast naar nieuwe kandidaten die op haar lijst willen.

Lange rit

Om 100.000 verschillende bedpartners te krijgen, zal ze een lange rit moeten rijden. 20 minuten x 100.000 mensen is ongeveer 4 jaar aan een stuk wippen. Omdat ze niet ieder moment van de dag wil en kan wippen, is ze van plan het hele feest te verdelen. Zoals ze het nu gepland heeft, is ze klaar als ze rond de 80 jaar oud is.

Ben je dus nog geïnteresseerd in een ritje met Anja? Dan is het misschien slim om je alvast op te geven. Zo kun je haar prime nog mee pakken en zit je straks niet met een stel uitgewoonde rimpels opgescheept. Je moet er wel voor naar Polen, dus je moet er wat voor over hebben. Het is ook niet helemaal duidelijk waar je jezelf kunt aanmelden, maar een beetje googlen gaat je vast wel helpen.

Meer van dit: