HomeTelevisieFirst Dates deelneemster heeft per ongeluk haar pluspunten 'open en bloot' op...

First Dates deelneemster heeft per ongeluk haar pluspunten ‘open en bloot’ op tafel liggen

De dates bij First dates zijn nooit saai. Een tijdje geleden lieten we je al een gast zien die op zoek was naar een vrouw, voor het vervullen van alle vrouwentaken in huis. Hij bleek namelijk nogal van de oude stempel te zijn. Toch duikt er nu weer een fragment op van hun date, waarin je ziet dat de stempel wel echt uit de vorige eeuw komt. 

Tatoeages of piercings

Tijdens het etentje vraagt de dame aan de man wat hij dacht toen ze binnen kwam lopen. Eigenlijk probeert ze een beetje naar complimentjes te vissen, maar ze komt van een koude kermis thuis.

“Ja, wat dacht ik? Leuke meid, mooi figuur, tattoos Ik had eigenlijk aangegeven dat ik niet van de tattoos en piercings ben” vertelt de gast trots. De dame weet eigenlijk niet direct hoe ze moet reageren en schrikt een beetje van zijn reactie. De gast vertelt al snel verder: “In deze tijd ontkom je er natuurlijk niet aan. Ik vind het niet heel erg, ik ben gewoon een klassieke ouderwetse man.”

Oude stempel

De dame heeft inmiddels wel door dat hij van de oude stempel is en vindt dat hij er maar overheen moet kijken.

Toch wil hij voor de camera nog even zijn ongenoegen uiten over tatoeages: “Het is zo definitief en mensen knallen alles maar op hun lijf. Ik vind het best wel zonde eigenlijk.”

“Leg die meloenen maar op tafel”

Als je denkt dat dit het meest spraakmakende moment van de date is, dan heb je het fout. Na het gesprek over de tattoos merkt de meid namelijk dat haar topje nogal flink wat inkijk veroorzaakt.

Ze vraagt aan hem of hij niet even had kunnen aangeven dat haar topje helemaal verkeerd zat. Zit je toch met je blote jopen op televisie.

Je zou het bijna niet verwachten, maar die gast heeft zijn woordje direct weer klaarliggen: “Ik vind het wel goed als die meloenen op tafel hangen. Ik dacht je wilde je tattootje laten zien.” De dame vindt het wel leuk, het lijkt bijna of ze het erom doet.

Meer van dit: