HomeGekkiesHailey het 'Hawk Tuah-meisje' post haar eerste bikinifoto en breekt het internet

Hailey het ‘Hawk Tuah-meisje’ post haar eerste bikinifoto en breekt het internet

Jong en oud hebben het inmiddels over de dame. Je hoeft maar het ’tuf geluid’ maar te maken en de meeste mensen weten direct waar het over gaat… alhoewel, het zijn vooral de mannen die weten over wie het gaat.

Dat de dame inmiddels immens populair is, is dus wel duidelijk! Nu ze ook nog eens een bikinifoto heeft gepost, is ze weer helemaal het gesprek van de dag.

Hailey Welch het Hawk Tuah meisje

Hailey Welch is zelf zeker geen domme meid. Ze had al snel door dat ze een ware hit was en ze maakt daar handig gebruik van. Ze heeft namelijk een eigen merchandise opgezet en is inmiddels geregeld in bekende televisieshows te zien. Daarnaast heeft ze ook een Instagram aangemaakt, waar ze inmiddels al meer dan een half miljoen volgers heeft.

Op Instagram gaat deze meid dus ook helemaal viraal. Met een paar gesponsorde berichtjes is de dame al snel binnen.

Toch lijkt het haar niet alleen om het geld te gaan. Veel mannen vragen namelijk of ze een account aan wil maken op het welbekende platform, maar daar was ze direct duidelijk over.

Geen natuurmodel

Ze wil geen natuurmodel worden en daar is de kous mee af volgens haar. Wel heeft ze haar mannelijke volgers toch even blij willen maken. Ze heeft namelijk nu een bikinifoto op haar Instagram geplaatst.

Wil je ook zien hoe de droomvrouw eruit ziet in een bikini?Dan plaatsen speciaal voor jou de foto hier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Haliey Welch (@hay_welch)

Hailey laat ook meteen weten hoe dit gebeuren haar leven heeft veranderd. Ze lijkt er best wel wat humor in te hebben… maar goed, we hadden natuurlijk niet anders verwacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Haliey Welch (@hay_welch)

Meer van dit: