HomeShowgekkiesSylvie Meis is klaar met Nederlanders: "Ik ben gewoon te slim voor...

Sylvie Meis is klaar met Nederlanders: “Ik ben gewoon te slim voor ze”

Sylvie Francoise Meis, zoals ze zichzelf noemt, blijft een mediapersoonlijkheid die zowel geliefd als gehaat wordt. Haar uitspraken en gedrag zorgen er namelijk geregeld voor dat ze het gesprek van de dag is.

Ze huppelt van de ene naar de andere miljonair en doet uitspraken waarbij ze zelf nogal snobbig en arrogant overkomt. Ook nu was het weer raak in een gesprek met FHM.

Sylvie Meis doet arrogante uitspraak

Sylvie Meis krijgt inmiddels genoeg kritiek uit ons land. De meeste kritiek heeft ze inmiddels zelf wel een beetje veroorzaakt, maar goed. De kritiek kan haar helemaal niet boeien zegt ze altijd, maar toch zit het haar meer dwars dan ze laat overkomen. Ze heeft namelijk nu wel een hele vreemde uitspraak gedaan:

“Ik ben duidelijk ambitieus, maar ik ben ook duidelijk heel vrouwelijk. Ik ben heel glamoureus en ik ben trots op mezelf en ik ben sexy en ik combineer dat allemaal. En ik ben ook nog eens heel intelligent. Ik denk dat dat heel lastig is voor de oudere man op televisie.”

‘Nederland waardeert me niet’

Sylvie vindt het jammer dat het Nederlandse publiek anders is dan het Duitse publiek. In Duitsland wordt ze naar eigen zeggen veel meer gesteund en gewaardeerd.

De media van Duitsland ondersteund bijvoorbeeld de carrières, terwijl in Nederland de carrières door de media onder druk komen te staan.

Ze denkt daarom ook dat ze te hoog gegrepen is voor Nederland. Ze heeft teveel in huis om gewaardeerd te worden. “In Nederland kunnen ze mijn intelligentie niet aan”.

Meer van dit: