HomeWTF?!76-jarige miljardair trouwt met 30-jarig model: "Ze valt op mijn innerlijk"

76-jarige miljardair trouwt met 30-jarig model: “Ze valt op mijn innerlijk”

We kennen allemaal de uitdrukking ‘Liefde kent geen getal’. Je ziet daarom ook steeds vaker een leeftijdsverschil voorkomen in relaties. Soms gaat het om een klein leeftijdsverschil en soms gaat het om meer dan een halve eeuw verschil. Opvallend in deze relaties is dat één van de twee partners vaak knettervermogend is.

Echte liefde

Dat echte liefde nog steeds bestaat, bewijst topmodel en mode-icoon Elina. Elina is dan wel samen met haar rijke vent, maar zit er zelf ook niet krapjes bij. Elina Costantini heeft voor haar werk de gehele wereld afgereisd en kwam hierbij een geweldig aantrekkelijke man tegen.

Elina vertelt: “Zijn geld vind ik niet belangrijk. Hij heeft mijn hart gestolen met zijn gouden karakter en zijn jeugdige geest”. Wat is er mis met het vinden van een oudere rijke vent? Hoor ik je denken. Eigenlijk niets, maar deze vent is dan wel 76 jaar oud. Je zou zeggen dat een 30-jarig topmodel daar niet zo veel interesse in heeft, maar het tegendeel is blijkbaar waar.

Wie is die rijke oude vent?

Die rijke vent die ze tegen was gekomen, heet Eduardo Francisco Costantini. Hij is een zeer vermogende zakenman uit Argentinië. Hij heeft zijn vermogen opgebouwd als zakenman en vastgoedontwikkelaar. Daarnaast is Eduardo Costantini de voorzitter en oprichter van het Museum voor Latijns-Amerikaanse Kunst van Buenos Aires, ook wel MALBA genoemd.

Deze carrière heeft ervoor gezorgd dat hij er warmpjes bij zit. In het jaar 2022 is zijn vermogen namelijk geschat op maar liefst 1,6 miljard dollar. Dat zijn behoorlijk wat centjes om op te maken. Je kunt je wel voorstellen dat Eduardo daar wat hulp bij nodig heeft.

Met elkaar trouwen

Ondanks het wantrouwen van familie en vrienden, hebben Eduardo en Elina besloten om samen het huwelijksbootje in te stappen. De kinderen van Eduardo zagen dat helemaal niet zitten want dat kost ze een behoorlijk deel van de erfenis.

Ook de familie van Elina was niet heel erg enthousiast van die oude vent die ineens over de vloer kwam. Vanzelfsprekend zijn er flink wat vooroordelen, gezien het enorme leeftijdsverschil.

De vele vooroordelen kunnen het stel niet zoveel schelen. Elina is het ook zeker niet eens met de publieke opinie en vertelt: “Op het moment dat ik Eduardo voor de eerste keer zag, was ik single en had ik geen interesse in de liefde. Toen ik hem leerde kennen, veranderde dit gevoel direct voor me. Ik voelde direct iets in mezelf en werd smoorverliefd op hem.”

Ze vervolgt: “Eduardo zette mijn leven op zijn kop. Na onze ontmoeting was ineens alles anders”. Misschien bedoelt ze dat de wereld ineens aan haar voeten lag en dat Eduardo zijn pipi weer eens omhoog kreeg.

Ondanks dat vermogende mannen vaak golddiggers aantrekken, kan het dus soms ook zeker om echte liefde gaan. Althans… als we Elina mogen geloven dan 😉

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elina Costantini (@elinacostantini)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elina Costantini (@elinacostantini)

Meer van dit: