HomeWTF?!Moeder en dochter gaan knetterviraal vanwege dit filmpje: "Wie zou je doen"

Moeder en dochter gaan knetterviraal vanwege dit filmpje: “Wie zou je doen”

De meeste vrouwen doen er een moord voor: een leuke relatie met hun moeder. Gelukkig hebben de meeste vrouwen een moeder, die ook een soort vriendin van ze is. Ideaal natuurlijk, want op deze manier kunnen ze samen shoppen, samen geheimen delen, of zelfs samen douchen zoals deze twee.

Samen op social media

Een goede band met je moeder kan zelfs een echt vriendinnengevoel geven. Toch kan dit soms ook wel een stapje te ver gaan.

De mensen met een ‘minder knappe’ moeder wilde nooit samen met haar op het schoolplein lopen. Niet omdat ze niet van hun moeder houden, maar omdat ze dan bijvoorbeeld bang waren voor nare opmerkingen. Als je een mooie en vlotte moeder had, dan was dit ook niet ideaal. Dan kreeg je ook opmerkingen over je moeder, maar dan op een geheel andere manier.

Toch zijn er ook mensen die het geweldig vinden om hun knappe moeder te showen. Ze gaan daarom samen met hun moeder op social media, zodat de gehele wereld kan zien hoe leuk ze zijn en hoe knap ze zijn. Alles voor de likes en aandacht toch? Ook nu zijn er weer een moeder en dochter opgedoken, die maar al te graag genieten van wat aandacht.

Wie is de moeder?

De moeder en dochter in het filmpje genieten zichtbaar van de aandacht die ze samen krijgen. In gewaagde kleding nemen ze beide plaats voor de camera.

De twee lijken erg veel op elkaar waardoor ze duidelijk hebben gemaakt wie de dochter en moeder is. Op een gewaagde manier stellen ze de vraag: “Can we help you?”. 

Waar de meeste mannen dit natuurlijk enorm sexy vinden, is er ook enorm veel kritiek. Het is namelijk nogal een ongemakkelijke manier om jezelf mee op de kaart te zetten met je moeder.

Moeder en dochter gaan op dit moment in ieder geval knetter viraal en het hele internet over. Met titels als ‘Je moet kiezen’ of ‘Wie van de twee zou je doen’… haha. Achja, weer een lekker stukje nuttige content voor jouw woensdag. Breekt zo lekker de week.

Meer van dit: