HomeHumorRob pakt zijn vroegere pestkop terug door het 20 jaar later met...

Rob pakt zijn vroegere pestkop terug door het 20 jaar later met zijn moeder te doen

Meestal zijn de date avonturen die besproken worden tijdens de radioshows erg saai. In de meeste gevallen gaat het over een tikkie die verstuurd werd na de date, maar in het buitenland doen ze er nog een schepje bovenop. Daar krijgt een radiostation namelijk de verrassing van hun leven. 

Ariel en Rob

Tijdens een buitenlandse radioshow proberen de dj’s van het programma om Ariel te helpen bij haar dating struggle. Ze wordt namelijk sinds haar spannende date geghost door haar ‘liefde’.

Ze hoopt via de radio dat hij het alsnog ziet zitten om een date met haar te plannen. Toch gaat dit geheel anders als verwacht en zal ze tot op de dag van vandaag spijt hebben van deze keuze. Ariël is namelijk een vrouw op leeftijd die het spannend vindt om het met jongere kerels te doen.

Rob opbellen

Ariel leerde Rob kennen, een jongen van ongeveer twintig jaar jonger als zij. Rob zag zijn kans liggen en wist Ariel te verleiden tot een bezoekje naar zijn slaapkamer. Na het slaapkamer avontuur raakt Ariel niet uitgepraat over haar Rob. Ze voelde een sterke fysieke en emotionele klik. Ze wilde daardoor Rob nog veel vaker zien, maar Rob nam zijn telefoon niet meer op.

Het radiostation besluit om contact op te nemen met Rob. Ze willen hiermee Ariel een handje helpen en opnieuw een date voor haar regelen. Ze zijn bereid om de kosten van de date op zich te nemen, zodat het koppel kans heeft om hun ‘liefde’ te herpakken.

Mooi verhaal

Na het opnemen van zijn telefoon schrikt Rob enorm dat hij een radiostation aan de telefoon heeft. Als hij ook nog eens hoort wat de reden is van het telefoontje, dan loopt het al snel uit de hand.

Rob vertelt trots de reden waarom hij Ariel geghost heeft. “Ik was nooit geïnteresseerd in je. Je zoon heeft mijn leven kapotgemaakt door mij te pesten en nu is het mijn beurt om hem kapot te maken”.

Hij vervolgt: “Ik heb alleen jou in mijn bed genomen om wraak te nemen op je zoon”. “Het was de beste dag van mijn leven om wraak te kunnen nemen op jouw idiote zoon”.

Ariel raakte natuurlijk helemaal in shockEr komen ook geen andere woorden meer uit als: “You are disgusting” en “Als je mijn zoon tegenkomt, slaat hij je helemaal kapot”. Rob is niet onder de indruk van deze woorden en blijft voldaan genieten van zijn wraakactie.

Meer van dit: