HomeWTF?!Grace (20) ging van bil met scharrel maar kreeg achteraf een tikkie...

Grace (20) ging van bil met scharrel maar kreeg achteraf een tikkie voor het rubbertje

In onze zoektocht naar de meest maffe en leuke verhalen, stuitte we dit keer op een interview in de LINDA. Het ging over het feit dat iemand (die ze voor het gemak Grace noemen) achteraf een tikkie binnenkreeg voor het gebruik van een rubbertje.

Tikkie te veel

Het verhaal stond bij LINDA in de rubriek ‘Tikkie te veel’. Dat is een rubriek waarin mensen vertellen over het feit dat ze een tikkie binnenkregen, die eigenlijk een beetje te ver gaat. In dit geval was het een tikkie voor het gebruiken van een rubbertje.

Ze verteld aan het populaire blad dat ze twee jaar geleden uit een relatie kwam, en dat ze toen op een avond stappen iemand tegenkwam die ze al wel wat langer kende. Na wat gezelligheid in de kroeg had ze de behoefte om met hem mee naar huis te gaan en zo geschiedde.

Veilig doen

Eenmaal bij hem thuis aangekomen vertelde ze hem tijdens het uitkleden dat ze het wel veilig wilde doen. Dat vond hij maar niks, maar met wat tegenzin had hij toch een rubbertje ergens vandaan getoverd. Goede keuze van Grace natuurlijk want je weet maar nooit wat iemand bij zich draagt als je die niet zo goed kent.

Ze bleef niet slapen, maar koos ervoor om naar huis te gaan. Toen ze de volgende ochtend wakker werd, zag ze dat ze een tikkie van €1,50 had gehad. Hoewel de jongen altijd blufte met het geld van zijn vader, had hij het klaarblijkelijk toch niet zo breed als hij het voordeed.

Ze vroeg hem of het een grap was maar hij was duidelijk: “Jij wilde het toch met een rubbertje doen? Dan mag je er ook zelf voor betalen”. Grace wist niet wat haar overkwam en besloot het maar te doen.

Het was meteen de laatste keer dat ze met hem afgesproken had. Je gooit natuurlijk als kerel zijnde keihard je ruiten in als je zoiets doet. Toen ze het aan haar vriendinnen vertelde bleek dat iemand anders óók met deze casanova had liggen wippen. Zij had ook een tikkie voor het rubbertje ontvangen.

Meer van dit: