HomeWTF?!Dit zijn de 5 standjes waar vrouwen niet echt dol op zijn

Dit zijn de 5 standjes waar vrouwen niet echt dol op zijn

Wippen is voor veel mensen misschien wel de leukste bezigheid die er is. Althans… als het allemaal goed uitgevoerd wordt. Soms kan het namelijk ook zo zijn dat het minder genieten geblazen is. Een belangrijk puntje bij het genieten, is het standje waarin je de daad uitvoert. Dit zijn de 5 standjes waar vrouwen het minst dol op zijn.

Standje bepalen

Een standje bepaal je eigenlijk vanzelf. De meeste bedpartners, voeren gewoon uit en denken niet per se aan wat nu precies het gameplan is. Logisch ook wel natuurlijk want het is toch iets wat natuurlijk moet gaan. Toch zijn er een hoop vrouwen best zenuwachtig als het neerkomt op het kiezen van het juiste standje.

Het hangt er natuurlijk per dame vanaf en de onderstaande standjes staan ook in lijstjes van de beste standjes. Daarom zal er bij elk standje een argument staan, dan kun je daar als man zijnde rekening mee houden. Zowel groot als klein geschapen mannen kunnen hier wat van leren

69

Misschien wel het meest onhandige standje dat er is. Het is al een heel gedoe om in de juiste positie te komen en als het dan zo ver is, kan ze zich niet concentreren op zowel het geven als het nemen. Leuk idee dus, maar de uitvoering is vaak een teleurstelling.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Missionaris

Veel vrouwen claimen dat ze dit het fijnst vinden, maar komen daarentegen ook lastig tot hun hoogtepunt in dit standje. Je raakt op deze manier gewoonweg niet de juiste plekken en dus is er een grote kans dat je als man meer jezelf een plezier doet dan je partner.

Reverse cowgirl

Voor degene bij wie dit onbekend is, dit is de dame bovenop maar dan omgedraaid. Het hoogtepunt is vrijwel onmogelijk als je als dame dit soort praktijken uit gaat halen. Dit doet ze dus alleen voor de man. Voor mannen met wat kleiner materiaal is het ook enorm risicovol.

Doggy

Dit standje prijkt vaak bovenaan het lijstje van dingen die wél fijn zijn maar er zijn toch ook wel dames die hier niet blij van worden. Doggy kan namelijk erg pijnlijk zijn doordat er diepe penetratie is. Mannen met een grote neus kunnen dit standje misschien beter overslaan of in ieder geval rustig aanpakken.

via GIPHY

Woman on top

Dit standje is voor de ene vrouw het einde maar voor de ander is het verschrikkelijk. Een vrouw moet hier namelijk best wel wat inspanning voor leveren en dat is soms gewoonweg te zwaar. Daarnaast zijn er een hoop vrouwen die onzeker over zichzelf zijn, en niet willen dat je ze zo goed kunt zien.

Aanraders

Wat is dan wel een aanrader hoor ik je denken? Veel vrouwen geven aan dat ze het staand prettig vinden. Daarnaast geven ook veel vrouwen aan dat lepeltje lepeltje in hun top 3 staat. Het is in ieder geval belangrijk om te weten hoe bevoorrecht je als man bent. Je gaat ook geen spijkers erin slaan met een schroeftol zeg maar… Doe er je voordeel mee mannen!

Meer van dit: