HomeHumorKevin doet een presentatie over waar vrouwen goed in zijn en krijgt...

Kevin doet een presentatie over waar vrouwen goed in zijn en krijgt een 1

In dit tijdperk doen vrouwen ertoe. Kevin is het daar ten zeerste mee eens en besluit om zijn presentatie dan ook over vrouwen te doen. Helaas voor hem wordt dat niet gewaardeerd en werd hij beloond met een dikke vette 1 voor zijn presentatie.

Vrouwen empowerment

Vrouwenempowerment is een serieus onderwerp, maar dat betekent niet dat we er niet om kunnen lachen.

Sterker nog, humor kan een geweldige manier zijn om de aandacht te vestigen op de kwesties waar vrouwen mee te maken hebben. Geen idee of dat Kevins doel was maar grappig is het wel. Dus laten we het hebben over vrouwen empowerment. Wat is het precies? Het betekent simpelweg dat vrouwen dezelfde kansen en rechten hebben als mannen.

Dat betekent dat vrouwen kunnen doen wat ze willen en dat niets hen in de weg staat. Grappen over vrouwen die in de keuken thuishoren zouden dus tot het verleden moeten behoren.

Onvoldoende

Kevin bedacht dat hij zijn presentatie over vrouwen wilde doen en dat heeft hij naar onze mening foutloos uitgevoerd. De leerkracht zag dat echter niet zo en beloonde Kevin met een dikke vette 1.

Of dat nog gaat veranderen omdat er nu zo veel aandacht voor is, is maar de vraag. Het komt niet vaak voor dat de discussie over vrouwen zo aanwakkert als na het zien van de presentatie van Kevin.

Benieuwd naar zijn presentatie? Dan kan je hem in het filmpje hieronder bekijken.

Via onze vrienden van SGXL

Meer van dit: