HomeShowgekkiesHeleen van Royen verschijnt in lingerie op het podium om relevant te...

Heleen van Royen verschijnt in lingerie op het podium om relevant te blijven

Internationale vrouwendag is een dag in het jaar waarbij vrouwen de hele dag in de watten gelegd worden. En dan bedoelen we niet met cadeautjes, maar met social media posts waarin de vrouw in het zonnetje gezet wordt. Tijdens deze dag zijn het niet alleen de mannen die dat doen, maar ook door elkaar. Geen influencer laat deze dag onbenut om een ‘feministische’ post te posten. 

Heleen van Royen

Heleen van Royen zag ook haar kans schoon om een controversiële post te plaatsen. We kennen Heleen van Royen allemaal als een vrouw die graag de in het middelpunt van de aandacht wil staan.

In de meeste gevallen doet ze dit op een behoorlijk ongemakkelijke manier en nu dus ook met vrouwendag. Heleen van Royen heeft namelijk een optreden gegeven, op een wel heel bijzondere manier. Ze werd in theater de Kleine Komedie geboeid op het podium gereden. Ze verscheen op een klein karretje, gehuld in pikante lingerie. De man die het karretje duwde maakte zo nu en dan gebruik van zijn zweepje om Heleen te meppen.

“Bang om niet relevant te zijn”

Heleen roept naar het publiek: “Mijn naam is Heleen van Royen en ik ben op aarde om jullie seksueel te bevrijden. Ik heb mezelf geketend en ik laat me geselen door ene Donny.. Ronny.. Voor jou!”

Ze gaat verder: “Het zal je vrouw maar zijn, het zal je moeder maar zijn, het zal je oma maar zijn. Het zal niet makkelijk voor ze zijn, inderdaad, maar zoals je ziet, is het voor mij ook niet altijd makkelijk. En toch doe ik het! Ik offer me op voor mijn geloof, voor mijn religie, voor mijn overtuiging. Ik ben jullie seksgodin, tot de dood ons scheidt”. 

Uitleg

In een Instagram post legt Heleen uit waarom ze op deze manier op het podium is verschenen. Elk jaar is ze namelijk bang om niet meer relevant te zijn en dat haar werk er niet meer toe doet.

Zeker nu ze veelal in het nieuws leest dat vrouwen minder genieten van seks als mannen, vind Heleen het tijd om op te staan. Haar boodschap luidt daarom: “Vrouwen hebben ook rechten in bed“.

De vreemde beelden zijn hieronder te bekijken. Opvallend is dat de man die haar mept Gover Meit is. Die gaat nu door het leven als Donny Ronny, maar stond voorheen bekend als Stefano Keizers

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Meer van dit: