HomeShowgekkiesHeleen van Royen legt kleinkinderen 's middags op bed en maakt dan...

Heleen van Royen legt kleinkinderen ’s middags op bed en maakt dan de moedermaffia woedend

Heleen van Royen heeft heel wat boze moeders op haar dak gekregen omdat ze het op een zuipen zette terwijl haar kleinkinderen op bed liggen. Ze deelde een filmpje op haar Instagram pagina waarbij ze een flügeltje shotte om te vieren dat alle drie haar kleinkinderen tegelijk sliepen in de middag.

Vrijdag middag borrel

De vrijdag middag borrel is voor veel mensen de ideale manier om het weekend in te luiden. Eigenlijk is het een begrip dat bedoeld is voor de werkvloer maar ieder kan natuurlijk een eigen invulling daaraan geven. Heleen van Royen had ook wel zin in een lekkere borrel, alleen was wel nog aan het ‘werk’.

Op drie kleine kinderen passen, kan behoorlijk vermoeiend zijn. Als je het dan voor elkaar krijgt om ze op vrijdag middag alle drie een middagdutje te laten doen, mag dat best gevierd worden. Althans, dat was hoe Heleen erin stond. Ze deelde het filmpje op haar Instagram pagina, maar kreeg daar woeste reacties op van de moedermaffia.

Moedermaffia

De ‘moedermaffia’ is een groepje moeders die elkaar flink kunnen bekritiseren over hoe ze hun kids opvoeden. Ze kunnen soms best pittig en competitief zijn over welke manier van opvoeden het beste is. Vroeger kwam je ze tegen op het schoolplein maar nu zijn ze steeds vaker online te vinden.

Plaats als moeder zijnde maar eens iets online en er zal vanzelf een (afkeurende) reactie op komen. Zeker wanneer je net als Heleen in de spotlights staat, ben je al gauw een doelwit van deze club boze moeders. Natuurlijk is het niet handig om te gaan zitten zuipen terwijl je op kleine kinderen moet passen, maar een shotje kan heus geen kwaad… toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)