HomeWTF?!Kassameisje vraagt zich af: 'Kan ik deze legging aan naar mijn werk?'

Kassameisje vraagt zich af: ‘Kan ik deze legging aan naar mijn werk?’

Veel jongeren starten hun carrière in de supermarkt. Ze leren daar werken in een professionele omgeving. Er is best nog wat ruimte voor foutjes want daar kunnen de jongeren alleen maar van leren. Zo leren ze bijvoorbeeld ook hoe ze met hun kleding om moeten gaan.

Werkkleding

Hoewel het steeds minder voorkomt, zijn er nog steeds een hele hoop bedrijven waar je in werkkleding moet werken. Als een werknemer in werkkleding werkt, is die herkenbaar voor klanten en een overduidelijk aanspreekpunt. In winkels zijn de mensen op de werkvloer vaak net wat herkenbaarder dan de mensen achter de schermen.

Dat geldt ook voor de verschillende rollen die ze hebben op de werkvloer. Bij de Albert Heijn bijvoorbeeld, zijn de vakkenvullers wat beter in beeld dan de kassamedewerkers. In dit geval weten we van Leonie dat ze bij Albert Heijn achter de kassa werkt. Omdat ze veelal achter de kassa staat, zal haar broek niet heel zichtbaar zijn.

Lekker zitten

Om die reden is het wel slim om iets aan te trekken wat lekker zit. Leonie had bedacht dat ze wel een legging aan wilde doen, maar twijfelde een beetje of dit wel kon. Ze liet haar legging aan TikTok zien, waar die video vrij snel viraal ging. De mannelijke kijkers van de video vonden het allemaal geen probleem.

TikTok zelf overigens wel, zij verwijderde de video omdat ze het te sexy vonden. Of Leonie de broek nog aangetrokken heeft naar haar werk, weten we niet. We weten wel dat ze kort daarna nog een broek had gevonden die ze graag naar haar werk aan wilde. In de video’s hieronder kun je het zien, en kun je jouw eigen mening vormen. Kan ze deze broek aan naar het werk?

@leonieb03

En weer tijd om te werken #dutch #appie #albertheijn #vakkenvuller #fyp #voorjou #voorjoupagina #foryoupage

♬ the bob for me – aqyila