HomeWTF?!Man in scootmobiel in de Albert Heijn doet het ondenkbare met vakkenvuller

Man in scootmobiel in de Albert Heijn doet het ondenkbare met vakkenvuller

Deze man in zijn scootmobiel doet het ondenkbare met een vakkenvuller. Als je in de Albert Heijn staat om vakken te vullen, is het gene waar je je het meest druk over maakt of alles wel netjes gespiegeld is. Toch moet je blijkbaar altijd scherp zijn op wat er in de winkel gebeurt!

Pijnlijke rondleiding

Een man in een scootmobiel heeft een vakkenvuller van de Albert Heijn een hele pijnlijke rondleiding gegeven. Waarom hij dit deed is niet helemaal duidelijk maar het gebeurde recht onder het oog van de beveiligingscamera’s. Het lijkt er op alsof hij doelbewust op de vakkenvuller instuurt.

Zonder te remmen, neemt de man de vakkenvuller mee door de hele winkel. De vakkenvuller kwam er met wat schrammen vanaf. De gozer in de scootmobiel liet het lijken alsof het niet goed met hem ging, maar het personeel twijfelde er over. Ze dachten de man namelijk wel te kennen.

Viraal

Het filmpje gaat momenteel viraal op internet. Op verschillende social media accounts is te zien hoe de man er met de vakkenvuller vandoor gaat. De meeste mensen lachen erom maar er zijn er ook bij die het maar gevaarlijk vinden dat er scootmobiels mogen rondrijden in supermarkten.

Wil je nou dit soort filmpjes het liefst meteen op je timeline zien? Dan is het misschien een goed idee om ons eens te volgen op Instagram. Daar kunnen we de filmpjes vaak wel posten, op facebook zijn ze helaas wat strenger met wat wel en niet mag. Bekijk de video van het voorval hieronder! Je kunt ook eens kijken naar een filmpje van deze smeerpijp die een enorme bolus weglegt bij de kassa van de Albert Heijn.

Meer van dit: