HomeSportNu gaat ook Irene Schouten wereldwijd viraal met een open geritst schaatspakje

Nu gaat ook Irene Schouten wereldwijd viraal met een open geritst schaatspakje

We werden van de week verrast door een video waarin we zagen hoe Jutta Leerdam haar schaatspakje open ritst. Daar onder kwamen twee flinke pluspunten tevoorschijn, die overduidelijk gefotoshopt waren. Toch waren er een hele hoop mensen die erin trapte en mede daarom ging die video knetterviraal. Nu lijkt Irene Schouten doelwit te zijn.

Videoshoppen

Videoshoppen is de laatste tijd erg populair. Je kunt mensen dingen laten doen of zeggen die ze niet daadwerkelijk gedaan hebben maar je kunt ze dus ook wat aantrekkelijker maken. Hoewel Jutta al een prachtige dame is, kon er nog wel wat aan verbeterd worden dacht de maker van het filmpje.

Het filmpje van Jutta Leerdam haalde binnen 10 dagen 27 miljoen views op Youtube. Dat zijn natuurlijk ongekende cijfers maar in werkelijkheid lagen de views veel hoger. Mensen uit de hele wereld zagen hoe de beelden veranderd waren maar er waren er ook heel veel die het gewoon aanzagen als echt. Zo kreeg Jutta er een hele hoop fans bij.

Irene Schouten

Omdat zo’n filmpje het beste werkt met echte schoonheid, kwam de maker ook al eens bij Irene Schouten uit. De schaatskoningin van de 3 en 5 duizend meter mag zich al een jaar lang de knapste sportvrouw van Nederland noemen. In een shoot met FHM was ze al eens uitgebreid te bekijken.

Dit filmpje met Irene Schouten is al wat ouder maar toch nog zo’n 4 miljoen keer bekeken. Door dat succes heeft de videomaker zeer waarschijnlijk bedacht om nog eens zo’n filmpje te maken. In dat filmpje was Jutta Leerdam dus het hoofdonderwerp.

Meer van dit: