HomeWTF?!Man wil AH-beveiliger lekprikken in Helmond maar wordt helemaal overhoop gebeukt

Man wil AH-beveiliger lekprikken in Helmond maar wordt helemaal overhoop gebeukt

Een gozer wil een AH-beveiliger lekprikken in Helmond maar wordt helemaal de moeder gemept. Dat verhaal deed zich al een tijdje de rondte, maar nu gaat ook het bewijs ervan viraal. De beelden zijn op social media terecht gekomen en worden nu flink gedeeld in WhatsApp groepen.

Man probeert beveiliger te steken in Helmond

Het incident gebeurde al ergens eind oktober, maar nu pas zijn de beelden tevoorschijn gekomen. Over het incident ging een sterk verhaal rond van een beveiliger die met zijn blote handen een boefje neerbeukte, terwijl hij een wapen vasthad. Het klonk een beetje als grootspraak maar nu zien we dat het dus echt waar is.

Het incident gebeurde omdat de beveiliger een man had betrapt die drank probeerde te stelen. Toen de beveiliger hem wilde aanhouden, begon de man met gebroken glas in te steken op hem. Dat had hij alleen beter niet kunnen doen want de beveiliger is behoorlijk goed getraind. Onder de noemer noodweer, beukt hij zijn belager tegen de vlakte.

Aangehouden

De man werd aangehouden en naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd verdacht van poging tot doodslag en zoals we op de beelden kunnen zien, is dat ook terecht. Het ging om een vent van 34 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De beveiliger is de absolute held in dit verhaal. Hij verdedigt zichzelf met een perfecte techniek. Hij schakelt de man zonder moeite uit en heeft hem overgedragen aan de politie.

Uiteraard gingen er meteen sterke verhalen in de rondte in Helmond. Weinig mensen geloofden het, maar die zien nu dus hoe het is gegaan. De man steekt om zich heen en de beveiliger schakelt hem prachtig uit.

Omstanders zien het gebeuren maar zijn eigenlijk te laat om de beveiliger te helpen. Hij heeft het zelf al voor elkaar gekregen. De man lijkt om zijn moeder te huilen op de grond… Heerlijke beelden als je het mij vraagt.

Let vooral even op de dubbele ontwijking van het kapotte glas en zijn vernietigende rechterhoek. Uiteindelijk raakte de beveiliger een beetje gewond aan zijn hand, maar dat zal in het niets vallen bij het verhaal dat hij te vertellen heeft. Held!

Meer van dit: