HomeHumorVrachtwagen chauffeur dropkickt dief van zijn scooter

Vrachtwagen chauffeur dropkickt dief van zijn scooter

Er gaat niks boven een gezond potje karma. De artikelen die we er over schrijven worden altijd goed gelezen dus ik kan jullie blij maken met dit fragment. We stuitte namelijk op een filmpje waarin we kunnen zien hoe een vrachtwagen chauffeur een dief van zijn scooter af trapt.

Telefoon

Het incident vond plaats in de buurt van een parkeerplaats waar vrachtwagens kunnen rusten en parkeren. De vrachtwagenchauffeur, die op dat moment aan met een collega in gesprek was, zag hoe de dief zijn telefoon probeerde te stelen. In een reactie, die online veel bewondering heeft opgewekt, sprong de vrachtwagenchauffeur erop af en gaf de dief een dropkick die rechtstreeks uit een vechtfilm leek te komen. De dief viel op de grond en werd later gemakkelijk in de boeien geslagen door de politie.

Hoewel het incident op het eerste gezicht misschien komisch lijkt, roept het ook belangrijke vragen op over de veiligheid van vrachtwagenchauffeurs en het groeiende probleem van diefstal bij deze doelgroep. Vrachtwagenchauffeurs brengen vaak lange uren alleen door en kunnen kwetsbaar zijn voor dieven en andere criminelen. In dit geval had de vrachtwagenchauffeur het geluk dat hij in staat was om de dief te stoppen, maar dat geldt lang niet in alle situaties.

Fragment

Dit incident heeft veel aandacht gekregen op sociale media en heeft geleid tot discussies over de veiligheid van vrachtwagenchauffeurs en het groeiende probleem. Het is iets dat bij de overheid ligt maar tot die tijd vinden we dat deze aanpak de juiste aanpak is.

Meer van dit: