HomeWTF?!Nederlandse vrachtwagenchauffeurs kunnen spullen pakken na potje vuistballet

Nederlandse vrachtwagenchauffeurs kunnen spullen pakken na potje vuistballet

Het leven van een vrachtwagenchauffeur gaat niet altijd over roosjes. Ten eerste hebben ze last van alle auto’s die ze dwars zit in het verkeer, daarna moeten ze ook nog eens geregeld in de file staan en als laatste zijn ze onder elkaar ook niet altijd even lief.

Het is zelfs zo erg dat ze soms met elkaar op de vuist gaan, en waar een knokpartijtje is, is ook altijd iemand die met een camera in de aanslag staat.

Een grote familie

Als je het aan een trucker zelf vraagt, dan is het altijd één en al gezelligheid onder elkaar. Ze zitten met elkaar in truckerscafés en de gezelligheid spat ervan af.

We willen zeker niet zeggen dat ze het niet gezellig kunnen hebben met elkaar, maar er zijn wel degelijk momenten dat het er ook veel minder gezellig aan toe gaat tussen de truckers. Nu is er dus weer een video opgedoken, waarbij je direct kunt zien hoe gezellig sommige chauffeurs het hebben met elkaar. Ze kunnen niet van elkaar afblijven, maar dan wel op de verkeerde manier.

Samen in gevecht

De context van het gevecht is niet helemaal duidelijk. Als ze beide de vrachtauto uitstappen, duurt het niet lang voor de vuisten elkaar raken. Als omstanders tussenbeide komen roept de ene chauffeur:

“Luister, ik kom net aanrijden en hij draait verkeerd om. Hij moet achter mij aansluiten. Hij kon ook gewoon uitstappen. Het is een ‘scheldwoord’ “

De andere chauffeur weet totaal niet wat hij verkeerd gedaan heeft en gaat daarom direct in de ontkenning. Wat er dus precies was weet niemand, dat ze elkaar graag even wilde vuistknuffelen, dat is wel duidelijk.

 

Meer van dit: