HomeTelevisieFirst Dates deelnemer is niet blij want hij vindt zijn date 'super,...

First Dates deelnemer is niet blij want hij vindt zijn date ‘super, super lelijk’

Op het moment dat je meedoet aan het programma First Dates, dan heb je in de meeste gevallen het reguliere daten al geprobeerd. Je zou daarom denken dat de deelnemers wat minder vasthouden aan hun eisenpakket en gewoon openstaan om een leuk iemand te leren kennen. Toch komt het voor dat ze er niet op tegen willen geven.

Tegenvallend uiterlijk

Wat doe je als je aan tafel gezet wordt met een date die niet past bij jouw ideaalbeeld? In de meeste gevallen slik je dan deze tegenvallers. Vooral als deze tegenvallers gericht zijn op het uiterlijk van je date. Een verkeerde haarkleur kan bijvoorbeeld geverfd worden of een kledingstuk kan vervangen worden.

Toch is het voor sommige deelnemers een stuk minder simpel. Zo ook bij een date tussen twee deelnemers afgelopen week. De date was vanaf het begin af aan erg gezellig. De twee klikte behoorlijk qua karakter en hadden een gezellige tijd samen, totdat de dame haar vestje uittrok aan tafel.

Totale afknapper

Op het moment dat de dame haar vestje uit heeft getrokken, was het klaar voor de mannelijke deelnemer. Het liefste rende hij zo hard mogelijk van tafel af, zonder überhaupt gedag te zeggen.

De dame bleek namelijk haar armen vol tatoeages te hebben staan en daar is hij verre van gediend. Als de man gevraagd wordt hoe hij zijn date heeft ervaren, hoeft hij niet lang te denken.

“Op een gegeven moment deed ze haar jasje uit en kwam die tatoeage tevoorschijn. Daar knap ik op af. Ik heb helemaal niets met tattoos”

Hij vervolgd: “Ik vind het super lelijk. Het maakt niet uit of het groot of klein is, ik vind het super lelijk”. Uiteindelijk sluit hij zijn date af met: “Maar het eten was super lekker”.

In de beelden hieronder is het samenvattinkje van de date te zien. Wist je trouwens dat het programma er na dit seizoen mee gaat stoppen? Geniet dus nog maar even van de fragmentjes die je hier voorbij gaat zien komen.

Meer van dit: