HomeGekkiesAnthony stelt zijn knappe nieuwe vriendin voor, die ook aan zichzelf heeft...

Anthony stelt zijn knappe nieuwe vriendin voor, die ook aan zichzelf heeft laten sleutelen

Anthony Loffredo, in de volksmond bekend als de zwarte alien, heeft goed nieuws voor de wereld. De man die de meest bizarre lichaamsaanpassingen ondergaat is niet langer vrijgezel. De dame die hij voorstelt als zijn vriendin laat menig volger versteld staan.

Anthony de zwarte alien

Het zou kunnen dat je nog niet van Anthony hebt gehoord. Die kans schatten we overigens erg klein in. Door de jaren heen heeft de Fransman meermaals de (inter)nationale media gehaald met tal van opmerkelijke aanpassingen aan zijn lichaam.

Bijvoorbeeld toen hij zijn neus, oren en vingers operatief liet verwijderen. Of toen hij zijn oogballen liet volspuiten. Als je zo naar hem kijkt denk je: waar is het misgegaan bij deze man? Maar Anthony is pas op 65 procent van waar hij wil zijn. Hij is van plan zichzelf nog verder te laten verminken en is voorlopig nog niet klaar. Het is overigens niet duidelijk wat zijn einddoel is. Misschien wil hij net als de Bredase Daniëlle over straat?

Vriendin

Wat tot dusver onduidelijk was, was de relatiestatus van Anthony. Die onzekerheid heeft hij nu weggenomen. In een Instagram-post laat hij de wereld kennismaken met zijn vriendin en eerlijk: dat heeft Anthony toch maar mooi even geregeld. Er zijn mannen die het minder goed voor elkaar hebben.

Het is niet duidelijk waar de twee elkaar tegen het lijf liepen en hoe de vonk overgeslagen is. Wat wel helder is, is dat de dame in kwestie ook flink aan zichzelf heeft laten sleutelen. Naast tatoeages vallen onze ogen op twee behoorlijke pluspunten, ergens tussen haar nek en haar buik in.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melina Shakur (@melinashakur_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melina Shakur (@melinashakur_)

 

Meer van dit: