HomeWTF?!De aller wildste nacht in de Lang Leve de Liefde villa, ooit

De aller wildste nacht in de Lang Leve de Liefde villa, ooit

Lang Leve de liefde is nu bijna 3 en een half jaar op TV te zien. Er zijn dus inmiddels behoorlijk wat nachten uitgezonden in het programma maar zo wild als de nacht van Rebecca en Henk was de nacht nog nooit. Er is maar weinig geslapen en dat staat er prachtig op.

Slapen in Lang Leve de Liefde

Tijdens het programma moeten twee deelnemers het 24 uur met elkaar zien vol te houden. Dat betekent dat er ook geslapen moet worden en dat levert nogal eens wat mooie televisie op. Soms willen de deelnemers namelijk niet samen slapen en soms willen ze juist wel samen zijn maar niet slapen.

In het geval van Henk had hij beter kunnen bedenken dat hij niet samen wilde slapen. Henk haalt namelijk nogal wat caperiolen uit om de nacht van Rebecca te verstoren. Rebecca probeert ondertussen gewoon te slapen maar kan niet echt negeren wat er aan Henks kant van het bed gebeurt. Henk is namelijk volop in gesprek met zichzelf.

Slaapwandelen

Het lijkt er op dat Henk aan het ‘slaapwandelen’ geslagen is in de villa van Lang Leve de Liefde. Rebecca wordt daar wakker van en vraagt aan Henk tegen wie hij aan het praten is. Henk snapt er niks van en ontkent dat hij aan het praten was. Als Rebecca daar vervolgens om moet lachen, lijkt Henk er helemaal niks van te begrijpen.

Slaapwandelen is een slaapstoornis waarbij je dingen in je slaap doet, waar je niet bewust van bent. Dat kan onschuldig in de vorm van een gesprek zijn, maar er zijn ook situaties bekend waarbij mensen slapend in de auto stappen. Toch blijft het wel lachen om te zien hoe ons brein werkt wanneer we slapen, zeker als het op nationale televisie te zien is.