HomeWTF?!Efteling bezoeker graait de hele Wensbron leeg, maar wordt gelukkig gefilmd

Efteling bezoeker graait de hele Wensbron leeg, maar wordt gelukkig gefilmd

Soms gebeuren er dingen waar je met je hoofd niet bij kunt. Neem nou wat er onlangs in de Efteling plaatsvond. Er was dus een bezoeker die besloot om in de Wensbron te springen. Je weet wel, die plek waar je je muntjes in gooit en dan een wens doet. Het geld gaat naar normaal gesproken naar een goed doel.

Video

De video’s van dit voorval gingen als een lopend vuurtje rond op sociale media. En eerlijk gezegd, het is moeilijk om niet verbaasd te zijn. Stel je eens voor: een man in zijn korte broek die gewoon het water in duikt alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Omstanders konden het niet laten om hard te lachen, maar het wordt nog gekker. Deze man ging dus echt op zoek naar muntjes, alsof hij schatten aan het zoeken was. Met zijn handen graaide hij in het water, hopend op een fortuin aan kleingeld. Een nogal kinderachtige en sneue vertoning, als je het mij vraagt.

Sprakeloos

Een woordvoerder van de Efteling, Steven van Gils, was sprakeloos. Hij kon gewoon niet geloven dat een volwassene zich zo zou gedragen. Normaal gesproken zijn het juist de kinderen die zulke streken uithalen. Van Gils zei dat ze niet precies weten hoeveel geld eruit is gevist, maar waarschijnlijk zijn het geen enorme bedragen. Er zit namelijk een soort hekwerk op de bron, waar de meeste muntjes doorheen vallen. Het is dus niet alsof je er met een fortuin vandoor kunt gaan.

De Wensbron heeft al jarenlang een nobel doel: al het geld dat mensen erin gooien, gaat naar Save the Children. En wat doet deze man? Hij negeert dat volledig en gaat gewoon voor eigen gewin. Gelukkig staat deze eikel goed op beeld, en kunnen wij hem aan de sociale schandpaal hangen.

Via: Trendnieuws

Meer van dit: