HomeGekkiesGozer wil verkeersruzie maar vergeet zijn auto op de handrem te zetten

Gozer wil verkeersruzie maar vergeet zijn auto op de handrem te zetten

In het verkeer ontstaan er best vaak situaties waarbij je jezelf ergert aan je medeweggebruikers. Normale mensen doen daar dan niets mee maar soms heb je van die eikels die het niet los kunnen laten. In dit filmpje zien we er zo één.

Verkeersruzies

Verkeersruzies bestaan al sinds het verkeer bestaat, maar vroeger kreeg je er niet zo veel van mee. Tegenwoordig hebben we telefoons en dashcams waarmee de ruzies gefilmd kunnen worden. De beelden daarvan zijn vaak erg vermakelijk om naar te kijken.

Een paar jaar geleden kwamen de beelden online van een Audi bestuurder die graag ruzie wilde maken. Hij zal zich ongetwijfeld enorm gestoord hebben aan het rijgedrag van de filmer, want hij zet zijn auto stil om verhaal te gaan halen. Als hij uit zijn auto stapt, blijkt dat hij iets is vergeten. Het filmpje van de verkeersruzie ging toen al viraal maar doet nu weer de ronde op het internet. Blijft ook genieten hè.

Rennen

Het mannetje dat uit de auto stapt komt dreigend op de filmer aflopen. Die lijkt daar wel van te schrikken maar heeft een goed excuus om hem weg te jagen. De Audi bestuurder vergeet namelijk in al zijn agressie om zijn auto op de handrem te zetten. Zodra hij uitstapt, vertrekt de auto zonder bestuurder en dat weet de filmer maar al te gauw aan te geven.

Als het agressieve mannetje begrijpt dat zijn (peperdure) auto er vandoor gaat, moet hij razendsnel sprinten om de auto op tijd tot stilstand te brengen.

Gelukkig is er een oplettende chauffeur die een botsing weet te ontwijken, en kan de bestuurder op tijd zijn auto in om hem te stoppen. De filmer kiest ondertussen voor het hazenpad.

Door de snelle sprint kan de Audi bestuurder nog nét zijn auto redden, maar zijn ego is waarschijnlijk voor het leven gedeukt.

Het filmpje is in al die tijd al ruim een miljoen keer bekeken en daar zal vast wel iemand tussen hebben gezeten die hem herkende. Bekijk de beelden hieronder.

Meer van dit: