HomeGekkiesYordi Nogmaals mag peperdure Audi lenen en rijdt hem volledig in de...

Yordi Nogmaals mag peperdure Audi lenen en rijdt hem volledig in de prak

Yordi Nogmaals mag een peperdure Audi lenen van een maatje, maar rijdt hem vervolgens volledig in de prak. Nu Yordi dankzij zijn deelname aan Lang Leve de Liefde weer hot en happening is, hoort daar natuurlijk een soort sterrenstatus bij. Het eerste dat je nodig hebt voor deze status is een peperdure auto.

Yordi Nogmaals

Yordi Nogmaals is een internetgekkie in hart en nieren. Het mannetje staat vooral bekend om zijn stil alarm maar timmert flink aan de weg als entertainer. Hij was een tijdje uit de top of mind verdwenen maar is dankzij zijn deelname aan het populaire programma Lang Leve de Liefde weer volledig het mannetje.

Hoewel Yordi behoorlijk bekend is, heeft hij nog niet de centen om als een ster te leven. Gelukkig heeft hij vrienden zat, en die willen hem best wel even een dikke bak lenen zodat hij wat filmpjes kan schieten. Het hoort er voor de buitenwereld natuurlijk wel bij. Zelfverzekerd als hij is, rijdt hij weg in de peperdure Audi.

Iets geraakt

Als hij terugkomt is hij wat minder opgewekt dan we hem kennen. Hij heeft namelijk de auto op de één of andere manier volledig in de prak gereden. Hij wist ook niet precies wat er gebeurd is, maar verteld gelukkig wel meteen eerlijk dat er wat aan de hand is. Zo zit er een behoorlijke deuk in de achterkant, is de velg kapot en heeft hij de spiegel eraf gereden.

De eigenaar van de auto probeert zichzelf al gauw in te dekken ten opzichte van de verzekering. Hij legt de verantwoordelijkheid bij Yordi zelf neer om zo waarschijnlijk onder een dikke kostenpost uit te komen. Gelukkig is Yordi mans genoeg om niet van de situatie weg te lopen, en zal hij het waarschijnlijk gewoon netjes gaan oplossen met de eigenaar.

@yordi.nogmaals

Altijd die ellende thuis🫠 #voorjou #fyp #yordi #audi #schade

♬ origineel geluid – Yordi

Meer van dit