HomeHumorOndertussen in Marokko: Ruzie om flinke schade aan gehuurde wagens

Ondertussen in Marokko: Ruzie om flinke schade aan gehuurde wagens

Het is weer vakantie en dat wil zeggen dat de meeste mensen wel een reisje op de planning hebben staan. De Marokkanen kiezen er vaak voor om lekker terug naar hun roots of familie te gaan, wat zorgt voor enorme drukte in het Arabische land.

Lange reis

Waar de meeste mensen het vliegtuig pakken om op vakantie te gaan naar een ver land, gaan er ook heel erg veel Marokkanen met de auto. Helemaal afgeladen vertrekken ze richting het zonnige zuiden om de boot naar Al Hoceima te pakken. Waar de meeste kiezen voor hun eigen vertrouwde vierwieler, zijn er ook mensen die kiezen voor een andere optie.

Met name de jongere Marokkanen vinden het belangrijk om een beetje aanzien te hebben in Marokko. Ze kiezen er voor om een huurauto te pakken, waar ze iets stoerder mee kunnen doen dan met hun eigen auto. Groot gelijk ook want niemand maakt je wat in zon dikke bak. Het enige nadeel is alleen dat je de schade moet vergoeden.

Filmpje op TikTok

In een filmpje op TikTok is te zien hoe er een ruzie ontstaat omdat er een botsing ontstond tussen twee dure auto’s. Vooral de bestuurder van de Audi was daar niet heel blij mee, want hij is niet de eigenaar. Dat gaat hem behoorlijk wat borg kosten en die wil je natuurlijk graag verhalen op de schuldige.

Kwaad roept hij “2 barkie, 3 barkie, wat is er dan?!”. Omstanders moeten hem rustig houden tot de andere bestuurder weggereden is. De reacties op het filmpje zijn hilarisch. Ze noemen het mannetje Mickey Mouse en sommige vragen zich af of dit niet gewoon in Den Haag is gebeurd. Oordeel zelf 😉

@foc1971

Een aanrijding met een gehuurde Duitse audi loopt uit de hand #alhoceima

♬ origineel geluid – FOC

Meer van dit: