HomeWTF?!Het is iemand gelukt een auto te crashen in de wasstraat

Het is iemand gelukt een auto te crashen in de wasstraat

Een auto crashen in een wasstraat. Het lijkt onmogelijk maar het is toch iemand gelukt. Een Amerikaanse opa wilde zijn auto laten wassen maar in plaats van te remmen op de juiste plek, gaf hij vol gas. Zo eindigde hij op de zijkant in de carwash.

Auto wassen

Een auto wassen is niet altijd even leuk. Als je het zelf met de hand doet, dan ben je lang bezig en komt minimaal 1 iemand langs met de ongelofelijk leuke grap dat je zijn auto ook wel mag wassen. De carwash is een andere optie maar die is tegenwoordig vrij prijzig. Z├ęker als je besluit je auto te crashen.

De video laat zien hoe een 77-jarige man in Miami probeert zijn auto te wassen. Hij koopt netjes een kaartje bij de slagboom voor de wasserette. Echter, gaat er iets fout als de auto onbedoeld in beweging komt en snel wegrijdt. De man had per ongeluk het gaspedaal ingetrapt in plaats van het rempedaal. De auto rijdt op hoge snelheid de wasserette binnen en botst tegen de muur, waarna de auto op zijn kant eindigt.

Ongedeerd

De hulpdiensten kwamen snel te plaatsen want de man zat vast in zijn auto. Na een uur wisten ze hem te bevrijden en kwamen ze er achter dat de man vrijwel ongedeerd was. De wasstraat kwam er minder goed vanaf. Die blijft voorlopig wel eventjes dicht… Check de video hier onder!

Meer van dit: