HomeGekkiesDame loopt bijna onder een bus maar de chauffeur remt op tijd...

Dame loopt bijna onder een bus maar de chauffeur remt op tijd en krijgt een bedankje

Als je de straat wilt oversteken, moet je daar altijd even goed bij opletten. Het is namelijk geen individuele taak, maar een gezamenlijke verantwoordelijkheid.  Met een dosis geduld, een vleugje hoffelijkheid en het opvolgen van de verkeersregels kunnen we allemaal bijdragen aan een vlotte en veilige oversteekervaring.

Bedankje voor het oversteken

Of je nu voorrang hebt of niet, het is altijd netjes om een bedankje te geven als je voorrang krijgt. Een dame die wilde oversteken, besloot ook om een klein bedankje te geven. Een dolkomische dashcamvideo onthult het hele verhaal. Je ziet een stelletje mensen netjes het zebrapad oversteken, tot plotseling een onverwachte twist plaatsvindt: een dame besluit om ook effe snel nét voor het zebrapad de weg over te steken! 

Deze dame lijkt niet helemaal met haar gedachten bij het oversteken te zijn. Gelukkig beseft ze al snel dat er een auto aankomt. Van schrik blijft ze even staan maar gelukkig was het de bestuurder die ook oplette. Hij gaf haar de tijd om netjes over te kunnen steken en de dame besloot hem dan ook te bedanken. Waren alle mensen maar zo dankbaar als deze dame 😉

Meer van dit: