HomeWTF?!Kleine jongen trekt een mes en haalt uit naar meisje bij kinderruzie

Kleine jongen trekt een mes en haalt uit naar meisje bij kinderruzie

Op het moment van schrijven gaat er een opmerkelijk fragment viraal op social media. Via het account Cestmocro werden namelijk beelden gedeeld van een kleine jongen die een mes trekt bij een kinderruzie. Het hele gebeuren werd gefilmd door andere kinderen, die ernaar stonden te kijken.

Ongelofelijk

Als je ernaar zit te kijken is het ongelofelijk wat je ziet. Waar het vroeger vooral ging om meisjes plagen, kusjes vragen, is het momenteel zo erg dat kinderen met een mes op zak rondlopen. Nog ongelofelijker is dat het ventje ook echt besluit om uit te halen in de richting van haar hoofd. De andere kinderen besluiten om het te moeten filmen, in plaats van in te grijpen.

De doodsbange meid die het doelwit is van het ventje, trekt uit schrik een ander meisje voor haar. Het jochie probeert een paar keer uit te halen totdat er één jongen is die de boel weet te redden. Met gevaar voor eigen leven zet hij zijn fiets midden in de stoeipartij, en zo lijkt het opstootje enigszins gesust. Deze jongen is een echte held en moet naar mijn mening flink in het zonnetje gezet worden.

Reacties

Het filmpje heeft inmiddels meer dan 60.000 reacties en daarin valt voornamelijk te lezen hoe geschokt de mensen zijn. Ook bekende influencers hebben hun mening erover en keuren dit massaal af. Toch vallen er ook comments te lezen van mensen die dit gedrag wel begrijpen. Ze wijten het vooral aan wat kinderen tegenwoordig allemaal kunnen zien en horen via social media kanalen.

De beelden staan hieronder. Het is de tweede swipe van de post dus je moet even op het pijltje klikken. Het geluid van het filmpje lijkt uitgezet te zijn. Daarin was te horen hoe de kinderen roepen naar Damiën dat die rustig moet doen, maar ook dat er wat andere kinderen vooral bezig zijn met het “Pakken van hun tellie”. De beelden halen in ieder geval bij héél veel mensen het bloed onder de nagels vandaan.

Meer van dit: