HomeWTF?!Smeerpijp pist over het vlees in de Albert Heijn: "Wij eten geen...

Smeerpijp pist over het vlees in de Albert Heijn: “Wij eten geen varken”

Een gozer heeft in de Albert Heijn over de vleeswaren geplast. Zijn doelwit was het varkensvlees. Hij is blijkbaar van mening dat varkensvlees niet goed voor hem is, want anders doe je zoiets niet. Zijn actie werd gefilmd door zijn maatje, en online gezet. De beelden gaan nu hard rond.

Geen varkensvlees eten

In bepaalde culturen is het eten van varkensvlees niet helemaal de bedoeling. Dit is bijvoorbeeld om religieuze redenen zoals in de islam en het jodendom, waar varkensvlees als onrein wordt beschouwd. Gezondheidsredenen, culturele tradities en historische ervaringen dragen ook bij aan deze vermijding.

Iedereen mag natuurlijk voor zichzelf bepalen of ze wel of geen varkensvlees willen eten maar deze smeerpijp vond het nodig om er nog een extra reden bij te geven. Hij besloot namelijk om in de Albert Heijn over het varkensvlees heen te pissen. Wat zijn precieze motief is, is niet duidelijk maar het is wel duidelijk dat hij en zijn vriendjes geen varkensvlees eten.

Reacties

Het filmpje werd door iemand op Dumpert gezet en zij besloten het op X (Twitter) te delen. Dat platform is natuurlijk de perfecte plek om de discussie uit te lokken. De reacties stromen dan ook binnen onder het filmpje. Sommige mensen wijzen meteen met hun vinger maar er is natuurlijk niets te bewijzen aan de hand van dit filmpje.

Het is jammer dat deze Albert Heijn beveiliger niet ter plaatse was om hem een paar tikken te verkopen. Dat had namelijk voor een veel vermakelijker filmpje gezorgd.

Het is niet bekend of de gozer gepakt is, maar het lijkt er niet op. Wat zijn motief ook is, je moet wel een enorme smeerpijp zijn om je pipi tevoorschijn te toveren in een winkel, om over de vleeswaren heen te pissen.

Er zijn trouwens ook mensen die twijfelen aan het feit of deze smerige gozer ├╝berhaupt wel staat te pissen: “Ik zie iemand alleen bewegingen maken die lijken op pissen over uitgestalde waren. Ik zie niemand pissen, jullie wel? Leuk filmpje voor de reacties.”┬áWat denken jullie?

Meer van dit: