HomeWTF?!Smeerpijp poept op achterbank van de taxi en rent weg, chauffeur deelt...

Smeerpijp poept op achterbank van de taxi en rent weg, chauffeur deelt foto

In het weekend is het leven van een taxichauffeur hard werken. Vooral op zaterdagavond als je als nuchtere taxichauffeur de hele avond moet dealen met dronken passagiers. De hele avond luisteren naar het gebral en vooral hopen dat je taxi niet ondergekotst wordt. Als je dan eindelijk die vervelende dronken gast uit de taxi hebt gezet, dan komt de volgende dronken passagier er weer aan. 

Het kan altijd erger…

Ook doordeweeks kun je de gekste dingen meemaken als taxichauffeur. Wanneer je denkt dat je gewoon een ‘normale’ passagier in laat stappen, kan het altijd nog eindigen in een gekke en bizarre rit.

Onlangs heeft een taxichauffeur wat meegemaakt, wat geen een taxichauffeur mee wil maken. De taxichauffeur zat samen met een aantal collega taxichauffeurs in een appgroep. Rond twee uur in de nacht appte hij zijn collega’s met een bijzondere vraag. Hij had namelijk een passagier in opgehaald, die nogal last had van buikpijn.

In plaats van dat hij vroeg of de taxi even kon stoppen bij een openbaar toilet, besloot hij om zijn grote boodschap achter te laten in de taxi.

Poep bij de achterbank

De jongen poepte niet alleen bij de achterbank, maar rende ook nog eens heel hard weg na deze daad. Hierdoor zat de taxi met zijn handen in het haar.

Hij had geen vergoeding gehad voor de reis, maar de schoonmaakkosten waren natuurlijk ook voor hem zelf. Hij weet niet wie de jongen was die in zijn taxi poepte en daarna hard is weggerend.

Advies

In de appgroep van zijn collega’s vraagt hij daarom om hulp. Hij appt direct dat hij alleen serieuze reacties wil. Hij begrijpt namelijk wel degelijk dat het hilarisch is voor zijn collega’s, maar zelf vindt hij er weinig grappigs aan.

Hij deelt ook direct een foto met het plaats delict. Heb je dus nog niet gegeten, kijk dan maar beter even niet. Je moet even op de foto van het gesprek klikken om bij de poepfoto uit te komen.

Meer van dit: