HomeWTF?!Niet iedereen heeft zin om de broodjes met een tang te pakken...

Niet iedereen heeft zin om de broodjes met een tang te pakken in de supermarkt

Niets is zo lekker als de geur van versgebakken brood in de supermarkt. Ook als je geen honger hebt is het bijna te verleidelijk om niets te kopen. De heerlijke geuren van donuts, croissantjes, frikandellenbroodjes, Italiaanse bollen en pistoletjes vliegen je om de oren. Niet zo gek dat de bakkersafdeling een populaire plek is voor mening supermarktbezoeker.

De tang van de broodjes

Zodra je de bakkersafdeling van de supermarkt binnenloopt, zie je direct een enorm aantal broodtangen. Deze broodtangen zijn bedoeld om de broodjes te kunnen pakken, zonder je handen te gebruiken.

Dit is niet alleen hygiënisch voor jezelf maar ook voor de andere bezoekers van de bakkerij. Toch vinden heel erg veel mensen de tang een gedoe, waardoor ze hem niet gebruiken. Zelf heb je misschien ook weleens gemerkt dat je de tang niet gebruikt. De tang werkt namelijk niet ideaal, waardoor je als niemand kijkt toch even stiekem dat broodje pakt zonder de tang.

Als je dan alleen je eigen broodje vastpakt, is dat op zich natuurlijk niet zo’n groot probleem. Toch zijn er ook bezoekers die daar anders over denken.

Klant raakt alle broodjes aan

Er zijn ook klanten die wat minder stilstaan bij het feit dat de broodjes niet alleen voor hun bedoeld zijn. Ze willen namelijk het beste broodje uit de broodjesbak hebben en lijken hierdoor alle regels aan hun laars te lappen.

Onlangs is er een video opgedoken van een klant, die letterlijk alle muffins aanraakt. Hoewel het niet perse een klant in een grote Nederlandse supermarkt is, bracht het wel de discussie op gang.

Meest verse

De klant voelt aan alle muffins om te kijken welke het beste is. Uiteindelijk kiest de klant er één en blijven de andere aangeraakte broodjes in de bak liggen.

We willen niet weten hoeveel mensen zich hetzelfde gedragen als deze klant. Misschien toch maar de broodbakken voorbijlopen de volgende keer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @kadrukaralyste

Meer van dit: