HomeWTF?!Gozer heeft hekel aan naam voor zijn baby dus registreerde hij stiekem...

Gozer heeft hekel aan naam voor zijn baby dus registreerde hij stiekem een andere

Een man heeft toegegeven dat hij de naam die zijn vrouw had gekozen voor hun pasgeboren zoon haatte en het zelfs zo erg vond dat hij overwoog om de relatie te beëindigen. Uiteindelijk koos hij er voor om het heft maar in eigen hand te nemen.

Reddit

De man ging naar Reddit om advies te vragen nadat hij zijn vrouw had verteld dat hij de naam van hun zoon niet leuk vond. Reddit is een soort forum waarbij mensen over de hele wereld aanwezig zijn. Hij schreef daar dat hij de naam “ouderwets” en “lelijk” vond en dat hij het gevoel had dat zijn vrouw hem niet had betrokken bij de beslissing.

“Het voelt alsof ik geen enkele zeggenschap heb over de naam van mijn eigen kind”, schreef hij. “Ze heeft me niet eens gevraagd wat ik ervan vond, ze heeft het gewoon besloten en nu zit ik vast met een naam waar ik een hekel aan heb.” De man zei dat hij het niet erg vond om compromissen te sluiten, maar dat hij vond wel dat de naam van hun kind iets was waar ze samen over moesten beslissen.

Allebei blij

“Is het echt te veel gevraagd om een naam te kiezen waar we allebei blij mee zijn?”, vroeg hij op Reddit. “Ik ben bereid om te compromissen, maar ik wil niet vastzitten met een naam waar ik een hekel aan heb”. Mensen op Reddit waren verdeeld in hun reacties op de post van de man. De moeder had de naam Buza-Hohee gekozen maar de man koos er voor om de naam Amelia te registreren.

Sommigen zeiden dat hij overdreef en anderen waren het met hem eens dat de naamkeuze een gezamenlijke beslissing moest zijn. Sommigen suggereerden zelfs dat ze de naam van de baby konden veranderen. De man update later dat ze dat ook gedaan hebben. Ze hebben zijn tot een compromis gekomen en hebben een nieuwe naam gekozen waar ze allebei blij mee zijn; Ella.

Meer van dit: