HomeWTF?!Wanhopige gozer kan het niet meer aan: "Mijn vrouw wil steeds zweepjes...

Wanhopige gozer kan het niet meer aan: “Mijn vrouw wil steeds zweepjes gebruiken en de baas spelen”

De Engelse krant ‘Daily Mail’ heeft wekelijks een item waarbij lezers hun vraag mogen stellen aan een levensadviseur. De dame in kwestie heet Jane en helpt geregeld mensen uit de brand met hun prangende vragen.

Deze week kreeg ze een bijzondere vraag in haar item. Eentje waarvan de lezers hun ogen niet konden geloven. Een kerel zoekt namelijk advies over zijn bazige vrouw, die ook de baas in bed speelt.

‘Mijn vrouw speelt baas’

Het bericht komt deze week van een man. De man is al een langere tijd gelukkig met zijn vriendin, maar hij krijgt steeds meer last van haar ‘diva’ gedrag. De dame is pas 28 jaar, maar heeft al flinke sprongen gemaakt in haar carrière. Ze is de leidinggevende van een afdeling met 30 personeelsleden en ze zorgt voor een omzet van meerdere miljoenen euro’s.

Het succes van haar werk, stijgt haar nu ook naar het hoofd thuis. Ze behandelt haar vriend als oud vuil en zelfs in de slaapkamer is hij niet meer veilig. Ze heeft namelijk zweepjes, handboeien en andere speeltjes gekocht, waarvan de man niks wil weten.

‘In bed nu’ schreeuwde ze

Toen ze op een avond terugkwam van haar werk, was het weer raak. “Ik ben zo heet als een beest”, zei ze en commandeerde me naar de slaapkamer. Ze pakte een enorme kunstpaal en ging met haarzelf aan de slag, voor zijn ogen.

Haar vriend kan er niet meer tegen. “Ik wil gewoon liefde en genegenheid” vertelt hij in zijn bericht naar Jane. Hij is bang als hij niet meegaat in het extreme gedrag van zijn vriendin dat ze een andere man gaat zoeken. Toch kan hij ook niet op deze manier verder leven.

Jane weet niet wat ze hoort! Ze adviseert hem om vooral terug te vechten en zijn grenzen aan te geven. Makkelijk praten natuurlijk als er geen vrouw met een zweep voor je neus staat.

Meer van dit: