HomeTelevisieEmma Wortelboer laat Maarten van Rossum voelen hoe bekend speeltje voelt

Emma Wortelboer laat Maarten van Rossum voelen hoe bekend speeltje voelt

Van alle combinaties die je niet in het leven verwacht, zijn Maarten van Rossum en Emma Wortelboer er ééntje. Hoewel Boerin Bertie en Jay-Jay Boske ook een iconisch duo waren, zit er ook behoorlijk veel vermaak in Maarten en Emma. Ze hebben samen een programma gemaakt waar kijkers nu ontzettend mee weglopen!

Wortelboer en Van Rossem

Wortelboer en van Rossem is een programma waarin Emma Wortelboer en Maarten van Rossen samen gaat kijken naar de verschillen en overeenkomsten tussen vroeger en nu. Dit doen ze met een gigantische generatiekloof, ongezouten mening en een flinke dosis humor.

In deze aflevering keken de twee samen naar wat voor speeltjes er tegenwoordig op de markt te vinden zijn. Maarten kent het helemaal niet, maar had wel een paar mooie anekdotes ervoor. Zo begint hij ineens over ruggenmergtering. Dat zou je krijgen als je te veel masturbeerde. Daarna test hij nog even het speeltje op zijn neus én daar moet hij om lachen. Bijzondere beelden, want Maarten lacht nooit.

Satisfyer is ontzettend populair

De Satisfyer is een hip merk van speeltjes, dat vooral bekendstaat om zijn intense clitorale plezier. Het meest beroemde speeltje is de Satisfyer Pro 2. Dat is een luchtdrukstimulator die zorgt voor een soort zuigend effect, zonder direct contact.

Dames vinden het geweldig. Vaak zijn ze waterdicht en gemaakt van veilige materialen. Daarnaast zijn ze oplaadbaar en draadloos, wat superhandig is. Kortom, Satisfyer heeft snel aan populariteit gewonnen en nu zelfs Maarten van Rossem hem heeft goedgekeurd, zullen ze wel nog harder uit de schappen vliegen. Mocht je willen, dan scoor je hem hier het goedkoopst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara)

Meer van dit: