HomeTelevisieBazige LLDL deelneemster Elia heeft Marijn in no-time onder de duim

Bazige LLDL deelneemster Elia heeft Marijn in no-time onder de duim

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde dan ben je opzoek naar een maatje voor het leven of een hele hoop aandacht. Elia deed echter mee om een andere reden. Ze zocht een hulpje. Iemand die alles voor haar doet, waardoor ze niet meer van haar stoel hoeft. Ze had dan ook behoorlijk geluk om Marijn aan te treffen.

Onder de duim

Sommige mensen zitten behoorlijk onder de duim. Dat komt omdat hun partner bazig is en zich gaat misdragen als ze hun zin niet krijgen. Als je onder de duim zit dan doe je alles voor de ander, ook al is dat met tegenzin. In Lang Leve de Liefde konden we gister zien hoe dat proces eraan toe gaat.

Deelneemster Elia plofte lekker neer op een stoeltje, om vervolgens Marijn flink te commanderen. In een paar minuten tijd weet ze er 9 commando’s uit te floepen. Marijn geeft vervolgens gehoor aan alles wat mevrouw zegt en vraagt, zodat ze lekker kan blijven zitten op haar stoeltje.

  1. Ik zou als het jou was het dekseltje erop doen
  2. Wil jij eens kijken naar de kraan?
  3. Ik wil wel een fancy glas
  4. Hij hoeft niet helemaal vol
  5. Misschien moet je het pak effe terugzetten
  6. Ik wil ook wel aardbeitjes
  7. De broodjes mogen eruit
  8. Je moet ze op een bordje leggen
  9. Wil je een bakje meenemen, nu je toch staat?

Kijkers gaan los

Kijkers die de aflevering zagen, gaan helemaal los. Ze noemen haar een ‘slavendrijver’ en adviseren om Marijn zo snel mogelijk te vertrekken. Je vraagt je ook af waar zoiets vandaan komt? Mankeert ze misschien wat aan haar handjes of is ze gewoon nog te lui om te poepen. Bekijk de beelden en oordeel zelf!

Meer van dit: