HomeTelevisieKijkers misselijk door smeerpijp Donna uit de Bondgenoten

Kijkers misselijk door smeerpijp Donna uit de Bondgenoten

Een dag geen aandacht is een dag niet geleefd. Dat geldt niet alleen voor influencers, maar ook voor veel deelnemers van reality-tv shows. Eigenlijk ook wel logisch, want waarom zou je jezelf opsluiten in een woning, terwijl je er niet dik voor betaald wordt? Inderdaad, aandacht dus. 

De Bondgenoten

Sinds enkele maanden kun je op SBS meegenieten van het drama in het programma de Bondgenoten. Het is eigenlijk een soort Big Brother, waarbij de deelnemers worden opgesloten in een luxe villa. Ze maken wel kans op een geldprijs, maar daarvoor moet je eerst de winnaar van het programma worden.

Tijdens het programma zullen de deelnemers zelf teams van vier te vormen. Deze teams strijden tegen elkaar in groepjes, waarbij ze met opdrachten de andere teams moeten verslaan. Het is dus niet zoals bij bijvoorbeeld Big Brother dat je heel de dag op bed gaat hangen, maar je bent echt actief bezig, terwijl heel Nederland met je meekijkt.

“Heeeeel raar en goor…”

Een deelnemer die de gemoederen echt bezig weet te houden is Donna. Die weet zich nogal raar te gedragen. Een andere deelnemer, Wesley, ligt languit op de bank met zijn voeten over de benen van Donna. Uit het niets zakt Donna met haar hoofd naar beneden en begint langdurig te ruiken aan de vieze sokken van Wesley. Wesley zelf schrikt er ook een beetje van en zegt: “Waarom doe je zo smerig?”

De andere deelnemers krijgen hier ook direct ‘lucht’ van en reageren met termen als WTF man. Wesley hoort dit en reageert hierop: “Ja, maar zij vindt dat echt lekker ruiken man”.

Hij vertelt ook direct dat hij geen schone sokken aanheeft, waarna Donna opnieuw haar hoofd in de sokken van Wesley duwt: “Ik ruik het, de onderkant is vies ja”, waarna ze nogmaals diep haar neus erin steekt en geniet van de stinkvoeten van Wesley.

Op X gaat regent het reacties over deze actie van Donna. Voorbeeldjes daarvan staan hieronder. Ze vallen vooral over het feit dat Donna een vriendje heeft, en dan dit soort rare onzin gaat zitten doen. Onder de tweets kun je het fragmentje vinden.

Meer van dit: