HomeTelevisieBruce wil niet 'knuffelen' in de sauna, maar daar heeft Fatima geen...

Bruce wil niet ‘knuffelen’ in de sauna, maar daar heeft Fatima geen boodschap aan en gaat ervoor

Vorige week schreven we al een stukje over Fatima en Bruce van ‘de Bondgenoten’. Fatima was toen vrij opvallend bezig met het laten zien van al haar goede hoeken. Bruce trapte er alleen niet in, maar daar neemt Fatima blijkbaar geen genoegen mee.

Fatima is helemaal gek van Bruce, maar die wil er op zijn beurt gewoon niks van weten. Hij probeert haar een beetje te ontlopen en te negeren, maar Fatima geef niet zomaar op.

De bondgenoten

De laatste tijd zien we steeds meer fragmenten van ‘de Bondgenoten’ die gaan over liefde of wippen. Zéker nu Fatima is toegetreden tot het programma, gaat het steeds meer over de lust dan daadwerkelijk over het spel zelf. Fatima wil het namelijk het liefste hebben over haar favoriete onderwerp en wil nóg liever deze hobby met Bruce uitoefenen.

Toen haar duidelijk werd dat Bruce geen zin had om nog een extra ‘babymamma’ te krijgen, bedacht ze dat ze ook kon overschakelen naar Beau, een andere deelnemer van het programma.

Toch maar Bruce

Als Fatima beseft dat Beau er ook niet in gaat trappen, besluit ze haar pijlen toch maar weer op Bruce te richten. Als ze hoort dat Bruce de sauna in wil, grijpt ze direct haar kans.

“Gaan we knuffelen in de sauna, Bruce?!” roept ze. Bruce schrikt er van en geeft aan dat hij dat niet wil omdat hij een man met principes is.

Gaat ervoor

Fatima probeert nog te zeggen dat ze alleen maar wil knuffelen, en dat daar helemaal niks ergs mee is, maar Bruce trapt er absoluut niet in: “Van knuffelen komt… palen”. Hij weet dus precies wat ze in haar hoofd heeft.

Fatima weet dat ze betrapt is, maar probeert hem alsnog om te praten. Bruce geeft aan dat hij het niet wil, en gaat lekker in zijn eentje naar de Sauna. Tóch is het voor Fatima nog niet afgelopen, want die gaat er gewoon voor. Kijkers vragen zich ondertussen af hoe men zou reageren als een man zich zo op zou dringen aan een vrouw… maar goed, dat is weer een totaal andere discussie.

Meer van dit: