HomeHumorLang Leve de Liefde deelnemers kennen geen schaamte: Liggen gewoon keihard te...

Lang Leve de Liefde deelnemers kennen geen schaamte: Liggen gewoon keihard te wippen

Zeer zelden zien we wippende deelnemers bij Lang Leve de Liefde maar het is nu dan eindelijk weer eens gebeurd. Deelnemers Maud en Cliff kennen geen schaamte en wippen er op los. Voor het oog van (inmiddels) miljoenen Nederlanders is te zien hoe leuk ze het hadden.

Twijfel

Maud en Cliff hebben superveel gemeen en kunnen goed met elkaar overweg. Maar ze denken soms wel verschillend, dus misschien passen ze niet helemaal bij elkaar als stelletje. Maud heeft zelfs gezegd dat ze niet vies is van een slippertje en daar is Cliff het niet bepaald mee eens.

Gelukkig verdwijnt die twijfel snel als ze samen tussen de lakens duiken. De twee zijn helemaal gek op elkaar en heel Nederland kan lekker meegenieten van hun liefdesspel. Hoewel Maud eerder nog aangaf al 5 maanden droog te staan, en daar gewoon 6 maanden van willen te maken, had Cliff daar geen boodschap aan. Die hangt hem er gewoon in!

Wippen

De reden dat we niet heel veel wippende stellen op TV zien bij LLDL is het tijdstip van de uitzending. Omdat er op dit tijdstip nog veel kinderen mee kijken, is het niet erg verantwoord om alles maar uit te zenden.

Toch gebeurt het blijkbaar wel degelijk en als het dan zon lief, kort en teder liefdesdansje is, dan mogen we daar best even bij meekijken van de programmamakers. Een liefdesdans die eindigt met de prachtige woorden: “We hebben efkes fijn geknuffeld hè”.

Meer van dit: