HomeWTF?!Dit zijn op dit moment de allerduurste huizen van Nederland, die te...

Dit zijn op dit moment de allerduurste huizen van Nederland, die te koop staan

Wat als we de loterij winnen? Deze vraag hebben we ons allemaal weleens stiekem afgevraagd. De meeste mensen komen direct uit bij het kopen van een huis, waarbij er oneindig veel ruimte is. We hebben daarom allemaal ook weleens zitten kijken op Funda naar de duurste huizen van Nederland.

De vijf duurste huizen van Funda

Wanneer we de duurste huizen van Funda bekijken, dan krijgen we al een inkijkje in het leven van de rijkste mensen en dat kan best eens leuk zijn!

De meeste mensen denken dat de duurste huizen ook direct de grootste huizen zijn met zwembaden en 6 garages. Toch is dat zeker niet altijd het geval. De locatie kan namelijk ook een groot verschil maken in het prijskaartje van een woning. We hebben op Funda een kijkje genomen bij de vijf duurste huizen in Nederland.

De waarde van een huis

De waarde van een huis wordt grofweg bepaald door een mix van locatie, grootte, staat van onderhoud, voorzieningen en de huidige staat van de vastgoedmarkt. Als je in een populaire buurt zit of een geweldig uitzicht hebt, kan dat ook flink wat knaken toevoegen aan de prijs. En ja, soms lijkt het alsof er wat natte vingerwerk aan te pas komt, maar eigenlijk is het altijd een mix van factoren die bepalen hoeveel jouw stek waard is!

Statige villa in Amsterdam

Afbeelding: Funda – P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars

Aan de Koningslaan in Amsterdam staat een prachtige statige villa te koop met een waarde van maar liefst 19 miljoen euro. Voor deze prijs krijg je een villa met maar liefst 18 kamers en voldoende ruimte om vergaderkamers en werkruimtes in te richten.

De villa heeft een oppervlakte van 1120 vierkante meter en grenst aan het schitterende Amsterdamse Vondelpark. Deze villa is het aller duurste object wat je in Nederland kunt kopen op Funda. De vraagprijs bedraagt namelijk €19.000.000,- Ondanks dat de villa op de eerste plek staat, is het wel een gedeelde eerste plek met de volgende villa. Check hier alle foto’s van het prachtige object.

Moderne villa in Vinkeveen

Afbeelding: Funda – Christie’s International Real Estate

De eerste plek wordt gedeeld door deze prachtige kolossale villa in Vinkeveen. Het is niet alleen het duurste huis in Nederland, maar waarschijnlijk ook het ‘vetste huis van Nederland’.

De villa heeft een oppervlakte van maar liefst 9905 vierkante meter. Hierdoor heeft het huis niet alleen oneindig veel slaapkamers, maar ook een prachtig zwembad, een bar en een immense tuin. De vraagprijs voor dit stuk vastgoed dat ligt op Baambrugse Zuwe 141D, bedraagt €19.000.000,-. Check hier alle foto’s!

Villa in het groen van Wassenaar

Afbeelding: Funda – Hulstkamp Christie’s Makelaars

We weten allemaal dat Wassenaar bekend staat om zijn zeer fortuinlijke inwoners. Het is dus ook niet zo gek dat één van de duurste villa’s is te vinden in dit bekende dorp. Tussen het groen van het dorp staat deze prachtige villa met een oppervlakte van 41064 vierkante meter.

Het huis staat zo afgelegen aan de Buurtweg 38, dat het zelfs geen buren heeft. Met een prijs van 16 miljoen euro staat hij daarom op de derde plek. Check alle foto’s van het huis en kavel hier.

Villa te midden in de natuur van Bosch en Duin

Afbeelding: Funda – Hulstkamp Christie’s Makelaars

Als je in deze villa woont hoef je nooit meer de deur uit. Deze villa heeft namelijk alles wat je nodig hebt om je heerlijk te ontspannen. De villa heeft een oppervlakte van 32.388 vierkante meter, die verdeeld zijn over 4 slaapkamers en 13 andere kamers.

Het huis aan de Biltseweg 7 heeft bijvoorbeeld een heus binnenzwembad, een immense thuisbioscoop, een sauna en nog veel meer. De prijs van de villa is 16 miljoen euro waardoor hij een gedeelde plek heeft met de voorgaande villa. Je kunt alle foto’s van deze villa hier vinden.

Klein maar duur in Amsterdam

Afbeelding: Funda – Carla van den Brink B.V.

We zeiden het eerder al: Een duur huis hoeft niet altijd immens te zijn. Deze woning in Amsterdam bewijst dit dubbel en dwars. De woning heeft een oppervlakte van ‘maar’ 863 vierkante meter en is daarmee een klein huis binnen deze prijsklasse.

De woning beschikt over tien kamers en zes slaapkamers. Bovendien heeft de villa een eigen buitenzwembad en een gezellig dakterras. De woning staat op Funda voor 12.500.000 euro, maar dan heb je wel een prachtig huis op een toplocatie aan de Diepenbrockstraat 5. Alle foto’s kun je hier vinden.

Meer van dit: