HomeHumorGozer is helemaal klaar met regenboogtas van de Albert Heijn en doet...

Gozer is helemaal klaar met regenboogtas van de Albert Heijn en doet dan iets slims

Een paar weken geleden ging een stel vrienden viraal, omdat zij een regenboogbankje terug in de normale kleur schilderden. Later ging een bezorger van PostNL viraal, omdat hij niet in een regenboogbus wilde rijden. Nu gaat een video van een man viraal omdat hij niet met een plastic regenboogtas van de Albert Heijn wil lopen.

Regenboog kleuren

De kleuren van de regenboog zijn recentelijk meer en meer geassocieerd geraakt met de LGBTQ+ gemeenschap. Deze gemeenschap zet zich in voor de vrijheid om trouw te blijven aan jezelf, ongeacht of dat betekent dat je homo, lesbisch, transgender bent, of zelfs als je gewoon een enthousiaste bouwvakker bent.

Men merkt steeds meer op dat de kleurrijke regenboogpatronen frequenter verschijnen in openbare ruimtes. Denk aan toenemend gebruik van gekleurde zebrapaden, busjes, bankjes en nu dus zelfs de plastic tasjes in de winkel. Dat de je kleuren steeds meer tegenkomt is niet zo’n probleem maar het feit dat het continue gelinkt wordt aan de LGBTQ+ gemeenschap, is volgens sommige wel een probleem.

Albert Heijn

Waar Albert Heijn deze community steunt, zijn er ook een hoop mensen die dat niet doen. Ze zijn gewoon voor man+vrouw en dat is het. Daar willen ze verder helemaal niet over nadenken wat er allemaal nog meer voor gekkigheid in de wereld is. Ze willen helemaal niet continue geconfronteerd worden met iets waar ze totaal niets mee hebben. Ze hebben er geen hekel aan, maar willen er gewoon niet mee bezig zijn.

Zo ook deze gozer uit het onderstaande filmpje. Hij krijgt een regenboog tasje van de Albert Heijn maar in plaats van zijn spullen in te laden, draait hij eerst de zak om. Zo kun je niet goed zien dat het om een regenboog tasje gaat. Zijn maatje, die hem verteld dat hij de community moet steunen, kan er wel om lachen. Als hij ze niet wil steunen, moet dat natuurlijk óók gewoon mogen.

Meer van dit: