HomeGekkiesPostNL-bezorger van de 'regenboogbus' voegt daad bij het woord en doet wat...

PostNL-bezorger van de ‘regenboogbus’ voegt daad bij het woord en doet wat hij moet doen

Afgelopen week ging er een video viraal van een PostNL-bezorger die niet in zijn bus wilde rijden. Hij had van PostNL namelijk een regenboog busje gehad, en dat vond ‘ie maar niks. De bezorger maakte een TikTok filmpje waarin hij vertelde dat hij hier niet mee ging rijden, en voegt nu daad bij zijn woord.

Regenboogkleuren als symbool

De laatste tijd duiken er steeds meer dingen op, waarop regenboogkleuren zijn gemaakt. De regenboogkleuren staan symbool voor gelijkheid rondom de LGBTQ+ community. Veel bedrijven doen uiteraard lekker mee aan deze trend en plakken de kleuren ook overal op. Wat voor een beetje verbroedering en positiviteit zou moeten staan, werkt het ook erg averechts

De mensen zijn namelijk beu dat het symbool steeds door hun strot wordt geduwd. Laatst nog schilderden twee mannen een regenboogbankje terug, omdat ze er niet mee lastig gevallen willen worden. Ook deze PostNL bezorger vertelde in een filmpje dat hij niet in de regenboogbus wilde rijden. De meeste mensen blaffen meer dan dat ze bijten maar deze gozer doet gewoon wat hij moet doen.

Overstappen naar de concurrent

De gozer besloot om over te stappen naar de concurrent. Hier mag hij gewoon in een ‘normale’ kanariegele bus rijden. Hij geeft aan dat hij alle pakketjes op tijd af gaat leveren, dus dat de mensen zich geen zorgen hoeven te maken. Hij krijgt daarbij veel steun van de mensen die het filmpje gezien hebben.

Het eerste filmpje werd miljoenen keren bekeken en dit filmpje is ook onderweg naar die cijfers. Heel veel mensen die erop reageren, zijn blij dat er iemand opstaat tegen het feit dat alles tegenwoordig zomaar door een kleine groep mensen door je strot gedrukt mag worden. Anderen betwijfelen juist weer of dit soort acties niet al het harde werk van ‘minderheden’ teniet doet. Wat vind jij?

@majdyalnbhani

Geen zorgen voor je pakket😇#tiktok #majdyalnbhani #fypシ

♬ origineel geluid – Majdy🇳🇱🇵🇸

Meer van dit: