HomeHumorPostbode krijgt zijn post niet in kleine gleuf en krijgt dan woedeaanval

Postbode krijgt zijn post niet in kleine gleuf en krijgt dan woedeaanval

Werken is een groot onderdeel van ons leven, maar de meeste mensen werken niet voor hun plezier. Het is lastig om een baan te vinden die je helemaal geweldig vindt. Een oplossing kan zijn om werk te zoeken waar je zelfstandig aan de gang kunt, zoals bijvoorbeeld postbezorger.

Werken als postbezorger

Postbezorgers zijn eigenlijk de stille held van de straat. Gehuld in het herkenbare uniform en gewapend met de post en of pakketten, trotseert hij weer en wind om de mensen thuis te bereiken.

Van vrolijke verjaardaskaarten tot flinke beslastingaanslagen, de postbezorger komt ze bij je in de brievenbus stoppen. Althans… Normaal gesproken dan. Soms kan het wel eens voorkomen dat er iets misgaat, of dat je bijvoorbeeld een te kleine brievenbus hebt. In dit laatste geval, kan dat voor behoorlijk wat frustratie zorgen bij de postbode.

Deurbel

Als je een man vraagt of hij lekker in de buitenlucht wat gleuven wil vullen, zullen de meeste daar wel oren naar hebben. We kunnen ons indenken dat er weer een baan vrij is, want deze postbezorger lijkt er helemaal klaar mee.

Als de bezorger een stapel brieven wil bezorgen, komt hij erachter dat hij met een strakke gleuf te maken heeft. Hij krijgt het dan ook niet voor elkaar om de brieven erin te doen.

Als hij beseft dat het hem niet gaat lukken, smijt hij de post op de grond. Hij laat daarbij de nodige krachttermen vliegen.

Bewoners zagen toen ze thuiskwamen een hele hoop post overal liggen en besloten te kijken wat er precies gebeurd was. Op de camerabeelden zagen ze de woedeuitbarsting van de postbezorger.

Het kan natuurlijk hartstikke vervelend zijn als het tegenzit, en iedereen kan zijn dag wel eens niet hebben. Gelukkig voor ons staat het op beeld, kunnen wij er weer op lachen. Check de beelden hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zo Sappig (@zosappig)

Meer van dit: