HomeGekkiesVrouw uit Almelo woest op 'nieuwkomers' die geen respect hebben voor Nederlanders

Vrouw uit Almelo woest op ‘nieuwkomers’ die geen respect hebben voor Nederlanders

Er gaat op dit moment een filmpje rond van een vrouw uit Almelo die woest is op buitenlanders. Ze vindt dat zij geen respect hebben voor Nederlanders. Ze heeft daar allerlei argumenten voor en besluit behoorlijk wat stampij te maken op de parkeerplaats.

Nieuwkomers

Er is op dit moment een behoorlijk probleem met immigrantie. Niet alleen in Nederland komen veel mensen binnen, maar in heel Europa. Het is dan ook hartstikke logisch dat je ergens weg wilt waar het niet goed gaat, en daar moet ook zeker een mogelijkheid voor zijn. Toch is de manier waarop tegenwoordig niet helemaal de juiste.

Deze ‘nieuwkomers’ moeten de Nederlandse cultuur nog leren. Daar hebben ze natuurlijk tijd voor nodig. Net zoals in elke grote groep, zitten er helaas altijd wel wat rotte appels bij. Die hebben helemaal geen zin om de Nederlandse cultuur te leren. Dat irriteert deze mevrouw uit Almelo, en dat liep behoorlijk hoog op. Ze besluit er wat van te zeggen en dat staat allemaal op film.

Piswoest

De mevrouw is piswoest en besluit zich te richtten tegen een man in een busje. Ze zegt dat buitenlanders geen respect tonen voor Nederland. Ze scheert ze daarbij allemaal over dezelfde kam, wat uiteraard nergens op slaat. Tegenwoordig wordt de racismekaart snel getrokken maar in dit geval is die wel op zijn plaats.

De vrouw is zó boos gemaakt, dat ze zelf vergeet dat ze ook respect moet hebben voor andere culturen. Toch is deze video een goed voorbeeld van wat er momenteel onder onze maatschappij leeft. Als we zulke filmpjes zien kunnen we wel concluderen dat er nog een hoop werk aan de winkel is.

Via VKMAG

Meer van dit: